Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Луганщині син розчленував батька та розкидав частини його тіла по всіх районах області

На Луганщині син розчленував батька та розкидав частини його тіла по всіх районах області

На Луганщині син розчленував батька та розкидав частини його тіла по всіх районах області
Працівники міліції розкрили жорстоке вбивство, вчинене в Луганську. Захищаючи матір, молодик убив власного батька, а потім, намагаючись приховати сліди злочину, розчленував його тіло і кілька днів...

Працівники міліції розкрили жорстоке вбивство, вчинене в Луганську. Захищаючи матір, молодик убив власного батька, а потім, намагаючись приховати сліди злочину, розчленував його тіло і кілька днів викидав у різних районах області.

ВІДЕО ДНЯ

Наприкінці травня до Жовтневого райвідділу міліції звернувся житель обласного центру. Чоловік повідомив, що уже кілька днів не може зв'язатися зі своїм братом. Його телефон відключений, а вдома чоловік не з'являвся кілька днів.

Правоохоронці приступили до пошуку зниклого. За адресою, де чоловік проживав багато років зі своєю сім'єю, його не бачили кілька днів. Версія про те, що він може знаходиться у жінки, з якою протягом тривалого часу підтримував близькі стосунки, також не підтвердилася – жінка стверджувала, що давно з ним не бачилася.

Реклама

А ось під час огляду квартири, де мешкала родина зниклого безвісти, увагу правоохоронців привернули відразу кілька цікавих моментів: було помітно, що прибиралися там давно, але підлоги в одній з кімнат буквально сяяли, також кидалася в очі відсутність якогось предмету інтер'єру, ніжки якого залишили глибокі сліди в лінолеумі. Син і дружина зниклого дуже нервували і були напружені, проте намагалися не показувати це, що ще більше привернуло увагу.

А вже буквально за кілька днів не витримав син зниклого безвісти – знаходячись у райвідділі, він розповів, що убив батька. За його словами, того вечора, коли все сталося, він не міг вчинити інакше – батько вкотре підняв руку на матір. Подібні сцени відбувалися і раніше, причому досить часто. Чоловік був справжнім домашнім тираном. Цього разу парубок не витримав - схопив сокиру і кілька разів ударив батька. Усвідомивши, що сталося, вирішив приховати всі сліди злочину і позбавитися трупа: розчленував тіло вбитого на частини, упакував в поліетиленові пакети і кілька днів вивозив у посадку, де і закопував. Скривавлені речі спалив, а диван, на якому і було вчинено злочин, розібрав і здав в утиль.

Реклама

У кримінальній справі, порушеній за ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство), проводиться досудове слідство. Обвинуваченому в скоєнні злочину обрано запобіжний захід – утримання під вартою. Він знаходиться на стаціонарній судово-психіатричній експертизі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно