Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Волині авто врізалось в потяг. Дві дитини загинули

На Волині авто врізалось в потяг. Дві дитини загинули
У Рожищі, Волинської області на залізничному переїзді сталося зіткнення електропоїзда і легкового авто. За даними ДАІ, внаслідок ДТП загинули двоє дітей. За попередніми даними, 49-річний водій...

У Рожищі, Волинської області на залізничному переїзді сталося зіткнення електропоїзда і легкового авто. За даними ДАІ, внаслідок ДТП загинули двоє дітей.

ВІДЕО ДНЯ

За попередніми даними, 49-річний водій автомобіля марки Skoda Felicia I LX, керуючи автомобілем з боку Рожища в напрямку села Кременець, при ввімкненій світловій та звуковій сигналізації виїхав на залізничний переїзд, де зіткнувся з електропоїздом сполученням Здолбунів - Ковель.

У результаті ДТП двоє пасажирів автомобіля марки Skoda - 15-річна дівчина і чотиримісячна дитина - отримали смертельні травми. Двоє інших пасажирів, які перебували в салоні, з тілесними ушкодженнями доставлені в лікарню.

Реклама

У ДАІ нагадали, що недавно набув чинності закон щодо посилення адмінвідповідальності за порушення правил руху через залізничні переїзди та перевезення пасажирів автомобільним транспортом, яким передбачено підвищення штрафів за порушення даних норм.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно