Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Через Євро-2012 в Україні може бути дефолт

Через Євро-2012 в Україні може бути дефолт
Інфраструктура, яку збудували заради Євро-2012 може обвалити економіку країни. У рамках підготовки до Євро-2012 Україна отримала хороші інфраструктурні об'єкти, але разом з ними купу проблем та...

Інфраструктура, яку збудували заради Євро-2012 може обвалити економіку країни. У рамках підготовки до Євро-2012 Україна отримала хороші інфраструктурні об'єкти, але разом з ними купу проблем та боргів, які можуть призвести до дефолту, вважає експерт громадської організації "Євро патруль" В'ячеслав Коновалюк. Ще до 2009-2010 років при виділення коштів із бюджету на футбольний чемпіонат, ще можна було спостерігати якусь "чесність" витрат, проте в останні два роки усі видатки стрімко пішли вгору.

ВІДЕО ДНЯ

Наприклад, Львівський аеропорт мав коштувати 20 млн доларів, а вийшло 400 млн євро, розповів фахівець журналістам програми "Гроші". За даними "Євро патруля", з бюджету на футбольне свято спустили 100 млрд бюджетних, а отже і народних гривень. У перерахунку на кожного українця виходить близько 3 тисяч грн. І це тільки початок розплати, бо ж уряд набрав ще у кредит 20 мільярдів. Варто зазначити, що інфраструктура, якою так пишається влада, наразі простоює. Львівський, Донецький і навіть Київський аеропорти у піковий період відпусток залишаються порожніми.

Не користуються попитом також швидкісні потяги "Хюндай", які також купили у кредит. На найзатребуванішому маршруті Київ-Харків вагони заповнюються максимум на 40%. Експерти сумніваються, що надалі ситуація буде кращою, а це в свою чергу в умовах нинішнього стану економіки може призвести до дефолту країни.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно