Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В містах України пройде фестиваль "Відкрита ніч"

В містах України пройде фестиваль "Відкрита ніч"
В ніч з 6 на 7 липня в Україні відбудеться "Дубль-16" кінофестивалю "Відкрита ніч" - шість годин безперервних кінопоказів. В ніч на Івана Купала в Києві, Дніпродзержинську, Запоріжжі, Каневі,...

В ніч з 6 на 7 липня в Україні відбудеться "Дубль-16" кінофестивалю "Відкрита ніч" - шість годин безперервних кінопоказів.

ВІДЕО ДНЯ

В ніч на Івана Купала в Києві, Дніпродзержинську, Запоріжжі, Каневі, Копичинцях, Івано-Франківську, Львові, Миколаєві, Полтаві, Прилуках, Чернівцях, а також в селі Легедзине, Уманського району, Черкаської області та на хуторі Обирок, поруч з Батурином на Чернігівщині пройде кінофестиваль "Відкрита ніч".

Як повідомляє прес-служба фестивалю, програма буде складатися з двох частин - конкурсної й позаконкурсної та триватиме шість годин. Тривалість конкурсної частини програми - три години. Всі фільми загальної програми братимуть участь в конкурсі глядацьких симпатій. Конкурсну частину загальної програми, за традицією, буде оцінювати журі на окремому засіданні. Початок показів - о 21:00. Оголошення результатів - з першими променями сонця.

Реклама

У Києві покази пройдуть не на Андріївському узвозі, як зазвичай, а на території галереї "Арт-причал", заснованої на набережній Дніпра відомим фотохудожником Олександром Ктиторчук. "Арт-причал" розташований біля підніжжя нового Гаванського мосту (причал № 2, кут вул.Набережно-Хрещатицькіої і Сковороди). На київському майданчику свято Івана Купала з 20:30 відкриє група "Очерятяний Кіт".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно