Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хакери України пообіцяли помститись за мову

Хакери України пообіцяли помститись за мову
У четвер, 5 липня, на відеохостингу YouTube з'явився ролик, на якому графічна маска Гая Фокса від імені хакерів Anonymous спотвореним електронним голосом зачитує звернення до українців на підтримку...

У четвер, 5 липня, на відеохостингу YouTube з'явився ролик, на якому графічна маска Гая Фокса від імені хакерів Anonymous спотвореним електронним голосом зачитує звернення до українців на підтримку протесту проти ухвалення Верховною Радою мовного законопроекту і обіцяє помститися владі шляхом атаки на сайти держструктур.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляють українські ЗМІ, звернення створило українське відділення міжнародного хакерського угруповання Anonymous. На відео маска говорить наступне:

Хакери обіцяють помститися владі за українську мову.

Реклама

"Вітаємо вас, громадяни України! Ми - Аноніми! Як всім відомо, Верховна Рада Україна хоче прийняти новий, не зрозумілий для більшості українського народу закон" Про російську мову як другу державну в Україні". Ми не повинні допустити цього! Вже багато небайдужих до цієї проблеми людей мітингують біля стін Верховної Ради України та інших державних установ. Ми підтримуємо цей протест і зробимо все можливе, що від нас потрібно. Ми організуємо нові DDоS-атаки на президентські, міністерські сайти, а також на сайти Верховної Ради України. Заспамимо разом всі їх блоги і форуми. Ми - Аноніми, закликаємо народ України до підтримки нашої акції протесту! Не будьте байдужими, адже від нашого спільного рішення залежить майбутнє цілої держави! Об'єднаймося і припинимо безлад, який відбувається в Україні, не допустимо, щоб розпочався хаос у державі, тому що тільки ми - український народ - зможемо зупинити все це! Об'єднавшись - ми сила! Ми не повинні боятися влади, влада повинна боятися нас, поважати свій народ, якому служить, чиї інтереси представляє і захищає, як за кордоном, так і всередині держави. Ми - Аноніми! Ім'я нам - Легіон! Ми - не прощаємо. Ми - не забуваємо. Будьте з нами!".

Нагадаємо, вранці 5 липня, у день появи вищевказаного звернення, веб-сайт Верховної Ради України на деякий час припинив роботу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно