Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Благодійний забіг для БФ "Таблеточки" від компанії Jabil спільно з Uzhgorod Running Club

Благодійний забіг для БФ "Таблеточки" від компанії Jabil спільно з Uzhgorod Running Club

Благодійний забіг для БФ "Таблеточки" від компанії Jabil спільно з Uzhgorod Running Club
ВІДЕО ДНЯ

24 вересня вулицями Ужгорода містяни бігли заради того, щоб допомогти. Співробітники компанії Jabil об’єдналися із Uzhgorod Running Club та організували благодійний забіг під назвою "Cancer Awareness Run" (з англ. "Забіг обізнаності про рак") та гаслом " Біжимо заради сміливих".  

55 містян взяли участь і вкотре показали, що серця українців присвячені добру.

Реклама
Благодійний забіг для БФ "Таблеточки" від компанії Jabil спільно з Uzhgorod Running Club – 10

Головною місією забігу було привернення уваги спільноти до проблематики захворюваності на рак у всьому світі та Україні зокрема. Важливим також був відкритий збір коштів для підобічних благодійного фонду "Таблеточки". Кожен з учасників мав можливість здійснити особистий благодійний внесок, і тим самим долучитись до нещодавньої донації компанії Jabil на суму 75 000 грн.

Реклама
Читайте також:
На Лавандовому благодійному забізі зібрали 23000 грн на ремонт техніки військових

Політика соціально-відповідального роботодавця Jabil та корпоративна програма Jabil Cares, спрямовані на те, щоб працівники та жителі спільноти були обізнані та активно залучені до вирішення актуальних суспільних проблем. Окрім цього, компанія масштабує цю позицію, на постійній основі організовує різні благодійні заходи і залучає до взаємодії всіх відкритих і охочих містян.

Благодійний забіг для БФ "Таблеточки" від компанії Jabil спільно з Uzhgorod Running Club – 11
Реклама

Для проведення забігу був обраний саме вересень, адже це всесвітній місяць обізнаності про ракові захворювання. Охочі бігли дистанції відстанню 2 і 5 км, що пролягали до транспортного та підвісного мостів, далі через Боздоський парк до місця розвороту і повернення до місця старту/фінішу.  Протягом забігу на Набережній Незалежності був розміщений тематичний тент із банером, який закликав всіх приєднуватися до благодійності і спрямовував охочих на сайт "Таблеточки" для здійснення донатів.

У цей день набережна була наповнена тими, хто небайдужий до існуючих проблем і обрав спорт, як інструмент допомоги. До забігу приєдналися люди, які щиро вірять, що краще допомогти тим, чим можеш, ніж вважати, що від тебе нічого не залежить.

Благодійний забіг для БФ "Таблеточки" від компанії Jabil спільно з Uzhgorod Running Club – 12

Закликаємо долучатися до подібних заходів, читати про проблеми, розповсюджувати інформацію і допомагати потребуючим. Тривала війна в Україні запустила в наше життя розуміння того, що благочинність і допомога – це обов’язковий ритуал кожного українця, а завдання кожного з нас підтримувати та не залишатися осторонь проблем один одного.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно