Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті запрацював Координаційний центр з реабілітації та відновлення військових

На Закарпатті запрацював Координаційний центр з реабілітації та відновлення військових

На Закарпатті запрацював Координаційний центр з реабілітації та відновлення військових

На базі Закарпатської ОВА розпочав свою роботу Координаційний центр з реабілітації та відновлення військовослужбовців, які отримали поранення унаслідок бойових дій.  Про це повідомив очільник краю Віктор Микита. 

ВІДЕО ДНЯ

За його словами, перші групи захисників, котрі лікувалися після поранень в області, вже направлені на відновлення та відпочинок і зараз перебувають на відповідних локаціях. 

Читайте також:
До Чехії на лікування прибули українські військові, поранені у війні з росією
Реклама

"Цей проєкт ми започаткували у зв’язку з нагальною потребою у реабілітації наших бійців, які отримали поранення або були звільнені з полону. Закарпаття має необхідний потенціал і може виконати це завдання, тож ми виступили з такою ініціативою й забезпечили організацію цього надважливого процесу у формі Координаційного центру на базі департаменту охорони здоров’я ОВА", – прокоментував Віктор Микита. 

Завданням осередку є координація та розміщення на безоплатній основі військових ЗСУ та інших військових формувань, які отримали поранення унаслідок бойових дій, у санаторних, оздоровлювальних та курортних закладах Закарпатської області для оздоровлення й реабілітації у післяопераційний період.  

Реклама

Керівник регіону зауважив, що ОВА через Центр комунікує з Міноборони, Нацгвардії, Нацполіції, СБУ, військовими частинами і медичними закладами з питань отримання запитів на реабілітацію та надалі у взаємодії з вищевказаними закладами регіону забезпечує у межах можливостей розміщення й реабілітацію бійців.  

"Хочу подякувати усім керівникам і власникам оздоровлювальних, курортних та санаторних закладів, які долучилися до цієї ініціативи й надали можливість безоплатного відновлення, відпочинку й оздоровлення на своїх об’єктах", – підкреслив голова Закарпатської ОВА.

Нагадаємо, ЗСУ за добу відбили атаки на вісьмох напрямках.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно