Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Німецький лікар не пускає Тимошенко до суду

Німецький лікар не пускає Тимошенко до суду
Голова правління берлінської клініки "Шаріте" Карл Макс Айнгойпль виступає проти безпосередньої участі екс-прем'єра Юлії Тимошенко в новому процесі проти неї. Про це німецький фахівець заявив...

Голова правління берлінської клініки "Шаріте" Карл Макс Айнгойпль виступає проти безпосередньої участі екс-прем'єра Юлії Тимошенко в новому процесі проти неї.

ВІДЕО ДНЯ

Про це німецький фахівець заявив після медичного огляду Тимошенко.

"Ми, як лікарі, можемо тільки порадити, щоб Юлія Тимошенко не відвідувала засідання суду, оскільки це зведе нанівець успішно проведене останніми тижнями лікування", – наголосив Айнгойпль.

Реклама

За словами керівника клініки "Шаріте", лікарі сподіваються, що через кілька тижнів стан здоров’я Тимошенко стабілізується.

У суботу німецькі лікарі провели черговий огляд Тимошенко. Після його завершення Карл Макс Айнгойпль відмовився коментувати результати українським журналістам.

Реклама

25 червня в Київському районному суді Харкова має продовжитися судове засідання у справі щодо порушень у діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України", яку Тимошенко очолювала у 1995–1997 роках.

19 червня Державна пенітенціарна служба повідомила, що керівництво Качанівської виправної колонії отримало листа від судді Київського райсуду про виклик на 25 червня Тимошенко до суду для участі в цьому судовому процесі, у зв’язку з чим комісія МОЗ рекомендує Київському райсудові Харкова створити належні умови для перебування там Тимошенко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно