Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Віталій Кличко погрожує Януковичу в’язницею

Віталій Кличко погрожує Януковичу в’язницею
Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко сказав, що Віктора Януковича може очікувати доля Юлії Тимошенко. «Немає ніякого сумніву, що за процесом проти Тимошенко є політична складова. Я впевнений в тому,...

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко сказав, що Віктора Януковича може очікувати доля Юлії Тимошенко.

ВІДЕО ДНЯ

«Немає ніякого сумніву, що за процесом проти Тимошенко є політична складова. Я впевнений в тому, що суддя Кірєєв 100-відсотково був залежний від Банкової », - заявив Кличко.

Він також зазначив, що Янукович може сісти ще раз за тією ж статтею, що й Тимошенко.

Реклама

«Я впевнений в тому, що сьогодні судова система управляється, але вона повинна бути незалежною, повинен бути суд присяжних. За газові угоди, які підписала Тимошенко, з тієї ж статті може сісти і Янукович в черговий раз. Тому що він підписав Харківські угоди і обіцяв, що газ буде дешевше. Що - газ став дешевшим? Ні. Тому має всі підстави піти по тій же статті. Політик повинен нести політичну відповідальність за політичні кроки, але не кримінальну. Коли немає дискусії між владою і опозицією, коли опозиція сидить у в'язниці - це прямий шлях до авторитаризму, до диктатури і ми поки рухаємося в цьому напрямку », - зазначив боксер-політик.

Він також розповів, що будує сильну партію, щоб не повторити долю БЮТ.

Реклама

«Мені дивно було дивитися, коли Юлія Тимошенко говорила, що у неї в партії півмільйона членів. Коли її заарештували, перший тиждень в серпні минулого року купували бабусь, щоб вони вийшли перед судом, тому що ні одного партійця не могли знайти. Я хочу сказати, що ми не будуємо партію зверху - ми будуємо партію знизу. Як партії у нас працюють? Чому політики приходять і нічого не відбувається? Олігарх дає гроші, партія приходить до влади і нічого не змінюється. Чому? Партія відпрацьовує гроші, які вклали. На сьогоднішній день олігархи правлять країною. За минулі роки, коли весь світ втрачав гроші, тільки в Україну стало вдвічі більше мільярдерів », - зазначив Кличко.

Джерело: Українська газета

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно