Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліцейські розповіли, у чому підозрюють жінку-підприємця

Поліцейські розповіли, у чому підозрюють жінку-підприємця

На Закарпатті поліцейські, за процесуального керівництва обласної прокуратури, повідомили про підозру у незаконному видобутку піщано-гравійної суміші підприємиці з Тячівського району.

ВІДЕО ДНЯ

У ході досудового розслідування слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів встановили, що 37-річна підприємиця у 2016 році отримала дозвіл на розчистку русла річки Тиса біля села Руське Поле Тячівського району.

Відповідно до погодженого фахівцями водного господарства проєкту, працівники фірми, якою керує фігурантка, мали провести розчистку русла річки з метою збільшення пропускної спроможності водойми в період підняття рівня води.

Реклама
Читайте також:
У поліції розповіли, що накоїв колишній керівник одного із підприємств на Закарпатті

Однак, фактично, крім очисних робіт було проведено й видобуток корисних копалин. Такими незаконними діями, в період з 2016 по 2019 рік, фігурантка видобула та продала третім особам корисні копалини загальнодержавного значення (йдеться про піщано-гравійну суміш) об’ємом близько 6 тисяч метрів кубічних.

Реклама

"У результаті – державі було завдано збитків на суму понад 4 млн 50 тисяч гривень", – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

В поліції за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України. В рамках цієї справи правоохоронці продовжують роботу для встановлення інших осіб, які можуть бути причетні до вказаного злочину.

За такі дії законом передбачена відповідальність у вигляді штрафу, обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

Нагадаємо, на Закарпатті адвокатка допомагала чоловікам-призовникам виїхати за кордон.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно