Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Скандальний ТЦ "Троїцький" знову побудують

Скандальний ТЦ "Троїцький" знову побудують
За Театром оперети і перед стадіоном "Олімпійський" знову почнуть зводити скандальний ТЦ "Троїцький" висотою в 10 поверхів з підземним паркінгом на 500 машиномісць. Тим більше, що підземний простір...

За Театром оперети і перед стадіоном "Олімпійський" знову почнуть зводити скандальний ТЦ "Троїцький" висотою в 10 поверхів з підземним паркінгом на 500 машиномісць. Тим більше, що підземний простір залишився готовим після попереднього "Троїцького". Закінчити обидва об'єкти обіцяють в 2014 році. Крім того, на площі збираються побудувати два ресторани і відкрити ще один вихід з метро. За підготовкою до Євро якось забувся будівельний скандал, гримів з 2006 до 2008 року, коли на площі перед НСК "Олімпійський" стирчала недобудова торговельного центру "Троїцький".

ВІДЕО ДНЯ

На думку УЄФА, він заважав би евакуації уболівальників. Через "Троїцький" Мішель Платіні кілька разів погрожував Україні відібрати право на проведення чемпіонату.

Проект зведення ТЦ "Троїцький" У 2008 році компанія "Юджин", власник центру, погодилася демонтувати конструкцію за умови, що отримає взамін ділянку землі. Пізніше плани змінилися: "Юджину" пообіцяли свободу дій і можливість продовжити будівництво одразу після чемпіонату, адже ділянка була передана у власність компанії на 49 років. За кілька днів до чемпіонату "Юджин" встиг закінчити благоустрій площі та оздоблення фасадів готелю "Спорт", яка теж належить цій компанії.

Реклама

Основні будівельні роботи розпочнуться відразу після Євро. "Спорт" чекає внутрішня реконструкція та заміна комунікацій.

Газета Київська

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно