Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Україна – Англія – 1:0. Кінець футбольної казки

Україна – Англія – 1:0. Кінець футбольної казки
У вівторок, 19 червня, завершився груповий етап Євро-2012. У третьому турі групи D господарі першості - збірна Україна мінімально програла збірній Англії. Євро-2012. Група D. Третій...

У вівторок, 19 червня, завершився груповий етап Євро-2012. У третьому турі групи D господарі першості - збірна Україна мінімально програла збірній Англії.

ВІДЕО ДНЯ

Євро-2012. Група D. Третій турАнглія - ​​Україна - 1:0Гол: Руні (48)

Олег Блохін здивував футбольну громадськість вибором стартового складу: якщо заміна Михалика на Ракицького читалася, то вихід Гармаша, Девіча та Мілевського замість Назаренко, Вороніна та Шевченка був дуже несподіваним.

Реклама

Проте, українці почали матч дуже впевнено. Комбінуючи в центрі поля, господарі Євро намагалися завершувати атаки дальніми ударами. На 22-й хвилині Олег Гусєв змістився з флангу в центр і пробив з лінії штрафний - м'яч пройшов над поперечиною. Англія відповіла небезпечним, але неточним ударом Руні головою.

Буквально відразу ж комбінація Девіч-Мілевський-Ярмоленко завершилася ударом останнього з 12-ти метрів, але чудово зіграв Джо Харт. До перерви небезпечних моментів відзначено більше не було.

Реклама

Другий тайм почався для команди Блохіна - гірше не придумаєш. Після прострілу Джеррарда і невеликого рикошету Руні з метра вразив порожні ворота. Однак, вийшовши з нокдауну, українці кинулися в атаку.

На 62-й хвилині трапився момент, який змусить весь світ знову заговорити про важливість повтор у футболі. Девіч вийшов один на один з Хартом, пробив по воротах, але Террі вибив м'яч, як виявилося, перетнув лінію воріт. Арбітр момент упустив і гол не зарахував.

Господарі поля продовжували тиснути, але Англія впевнено захищалася, дозволяючи українцям час від часу бити здалеку. Один з таких ударів ледь не призвів до взяття воріт - Коноплянка зарядив метрів з 28-ми, але Харт зреагував.

Реклама

Надалі команда Блохіна йшла вперед, але хоча б зрівняти рахунок їй так і не вдалося.

Таким чином, збірна Україна завершила виступ на Євро вже після групового етапу. У свою чергу збірна Англії посіла перше місце в групі, так як Франція в останньому турі поступилася Швеції.

У чвертьфіналі англійці зіграють з італійцями, а французи - з іспанцями. Ще дві пари складуть Чехія-Португалія та Німеччина-Греція.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно