Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іноземці намагались незаконно прорватись в зону Чорнобиля

Іноземці намагались незаконно прорватись в зону Чорнобиля
Двоє громадян Нідерландів та один громадянин Казахстану на легковому автомобілі намагалися незаконно прорватися в заборонену зону навколо Чорнобиля, повідомляє МВС України в Київській...

Двоє громадян Нідерландів та один громадянин Казахстану на легковому автомобілі намагалися незаконно прорватися в заборонену зону навколо Чорнобиля, повідомляє МВС України в Київській області.

ВІДЕО ДНЯ

"Поблизу від села Терех, Іванківського району Київської області на кордоні 30-кілометрової Чорнобильської зони відчуження під час пішого патрулювання працівники батальйону міліції з охорони зони відчуження затримали автомобіль Volkswagen-Golf з іноземними номерами. Машина намагалася незаконно перетнути заборонену територію, пошкодивши огорожу", - наголошується в повідомленні.

У повідомленні сказано, що за допомогою перекладача правоохоронці пояснили, що законодавством України заборонено перетинати Чорнобильську територію відчуження. Вони додали, що молоді люди ризикували своїм здоров'ям. За даним фактом проводиться перевірка.

Реклама

Як повідомлялося 14 червня, начальник Головного управління комунального господарства Дмитро Новицький зізнався, що іноземні вболівальники мало цікавляться історичними пам'ятками і музеями Києва.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно