Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаття втратило 22-річного військового

Закарпаття втратило 22-річного військового

На війні минулого тижня загинув закарпатець Михайло Васильович Чорей. Про це 11 жовтня повідомила Тересвянська громада. Михайло народився 19 вересня 2000 року в селі Крива Тячівського району.

ВІДЕО ДНЯ

Михайло проживав разом із батьком, який займався його вихованням. Бабуся, з сім’єю якої він виріс, піклувалася про нього з самого дитинства. Навчався у Кривській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів, повну загальну середню освіту та фахову спеціальність здобув у Тячівському професійному ліцеї.

Закарпаття втратило 22-річного військового – 01
Реклама
Читайте також:
В області провели в останню путь ще одного Героя

Народився Михайло, коли незалежній Україні вже минало 9 років, у юному віці вирішив обрати професію, яка вимагає великої відваги та мужності, військового. З власної волі, став на захист державного суверенітету та територіальної  цілісності України.

Реклама

4 червня 2020 року прийнятий на військову службу за контрактом. У військовій частині міста Володимир Волинської області склав присягу на вірність українському народові. У  цьому ж році  пройшов базову загальновійськову підготовку.

У 2021 році, пройшов фахову підготовку, отримав військово-облікову спеціальність у навчальному артилерійському полку Сухопутних військ Збройних Сил України. Із 2021 року – учасник бойових дій…

Михайло був на захисті Батьківщини з початку повномасштабного вторгнення, обороняючи Україну, загинув від рук російських окупантів 4 жовтня 2022 року. Мужньо захищав рідну державу від ворога, її незалежність, волю та свободу. У цій кривавій боротьбі Михайло Чорей пожертвував найціннішим – власним життям…

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно