Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Французи шукають півня

Французи шукають півня
Донецьк готується до чергового матчу в рамках Євро 2012. Сьогодні на «Донбас – Арені» зіграють збірні команди України та Франції. «Надзвичайні новини» дізнались як готуються до футбольної баталії...

Донецьк готується до чергового матчу в рамках Євро 2012. Сьогодні на «Донбас – Арені» зіграють збірні команди України та Франції. «Надзвичайні новини» дізнались як готуються до футбольної баталії уболівальники обох команд.

ВІДЕО ДНЯ

Наприклад, французи намагаються купити у Донецьку живого півня, який символізує цю державу, а донеччани сподіваються на нові чудеса, які покаже на полі Андрій Шевченко. Підтримувати українців вже приїхало кілька тисяч уболівальників з Росії. Готуються до матчу і міліція.

Охороняти правопорядок під час футболу будуть близько 2,5 тисяч працівників міліції, кілька десятків бійців спецпідрозділів, дві вертолітні бригади, кінологи та кінна міліція.

Реклама

На час перерви між матчами у Донецьку більшість іноземних уболівальників покинули місто. В кемпінгу залишилися кілька десятків французів, які весь день ховаються в тіні від сонця, чекаючи чергового матчу своєї збірної.

Хлопці знають, що у п’ятницю буде дуже важка гра, але вірять у перемогу Франції і прогнозують рахунок – 2:1. За словами працівників кемпінгу, французькі уболівальники поводяться дуже тихо.

Реклама

Не чужі французьким уболівальникам і суто слов’янські забави. Наприклад, двоє французів вразили працівника льодового бару небайдужістю до української горілки. Майже весь день напівроздягнені іноземці пили горілку за температури мінус 18.

Хіт продажу у місті – футболки з написом « Я був у Донецьку і тепер мені нічого не страшно». Одяг продають по 250 грн, французи й англійці миттю його розкуповують.

Але не менш активними на матчі Україна-Франція будуть, напевно, росіяни. У п’ятницю має приїхати десь тисяча їхніх фанатів. Кажуть – хоч вони й росіяни, але вболівають за Україну і розраховують на Андрія Шевченка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно