Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Полтавщині чоловік та жінка потрапили під потяг

На Полтавщині чоловік та жінка потрапили під потяг
12 червня о 18.30 в Кременчуці Полтавської області на станції Маламівка під товарний потяг потрапили чоловік та жінка. Йшли через колії залізничним переходом. Від травм обоє померли на місці. "На...

12 червня о 18.30 в Кременчуці Полтавської області на станції Маламівка під товарний потяг потрапили чоловік та жінка. Йшли через колії залізничним переходом. Від травм обоє померли на місці.

ВІДЕО ДНЯ

"На переході чекали, коли проїде вантажний потяг з Кременчука до станції Бурти. В цей час на сусідній колії в протилежному напрямку їхав товарняк на станцію Крюків на Дніпрі. Їхали майже паралельно, - розказує Ігор Гольцов з Кременчуцької лінійної міліції. - Через шум одного потяга люди не почули інший, ще й стояли надто близько до рейок. Один зі свідків кричав, щоб зійшли з колії, не реагували. Машиніст робив все по правилах — вмикав звукову сигналізацію. Загальмував відразу як помітив людей, але не встиг".

Чоловіка і жінку відкинуло на 15 метрів від колії.

Реклама

"Дуже сильно побило тіла. Всі були в синцях. В чоловіка відрізало руку, у жінки — відкритий перелом ноги. Смерть моментальна, - продовжує міліціонер. - Місцеві допомогли відтягти трупи від колії. Тіла лежали на землі десь дві з половиною години, доки приїхали з моргу. Зівак було багато. Біля станції приватний сектор, позбігалися люди. Дивилися, чи то раптом не родичі".

Місцеві загиблих не впізнали. На вигляд їм років 35-40. При собі мали спортивну сумку та пакет. Документів з ними не було. Зараз міліція встановлює особи. Тіла відвезли в морг четвертої міської клінічної лікарні міста Кременчук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно