Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Полтавщині побиття неповнолітньої виклали у соцмережу

На Полтавщині побиття неповнолітньої виклали у соцмережу
В Кременчуці підлітки познущалися над 14-річною дівчиною. Дві школярки по 15-років побили свою подругу в лісосмузі в мікрорайоні Молодіжний по вулиці Тельмана. Бійку на телефон зняли два 17-річні...

В Кременчуці підлітки познущалися над 14-річною дівчиною. Дві школярки по 15-років побили свою подругу в лісосмузі в мікрорайоні Молодіжний по вулиці Тельмана. Бійку на телефон зняли два 17-річні хлопці з цієї ж компанії і виклали відео в соціальній мережі "ВКонтакті".

ВІДЕО ДНЯ

"Дівчинка мовчала про побиття три тижні. Познущалися над нею 22 травня. В той день вона прийшла додому в сльозах. Але мамі сказала, що посварилася з подругою, тому й засмучена, - розповіла Анна Васенко з Кременчуцької міліції. - Через три тижні знайомі родини показали батькам відео з інтернету, де над їхньою донькою знущається компанія. Вони шоковані прийшли в міліцію".

Підлітків затримали в той же день. Дівчата розповіли, що побили знайому, бо одна з них приревнувала її до свого хлопця.

Реклама

"Після школи заманили її в лісосмугу. Дівчина пішла, бо компанію знала, давно з ними спілкувалась. Там її били 15 хвилин. Лупили долонями по всьому тілу. Щоб не залишилося слідів. Обзивали, змушували роздягатися, сміялися. Хлопці, коли знімали, коментували бійку, як на рингу. Не заступилися. Коли все закінчилося, відпустили додому і наказали мовчати".

Зараз підліткам найняли адвокатів. Триває слідство.

Реклама

Це не перший випадок знущань в Кременчуці. Два роки тому в цій же лісосмузі школярки змусили подругу різати собі вени, копати могилу та писати передсмертну записку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно