Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Фанати залишили у Львові вже більше мільйона доларів

Фанати залишили у Львові вже більше мільйона доларів
За перші кілька днів футбольного чемпіонату Євро-2012 вболівальники та туристи витратили у Львові майже 9 мільйонів гривень, повідомила начальника управління туризму Львівської міськради Галина...

За перші кілька днів футбольного чемпіонату Євро-2012 вболівальники та туристи витратили у Львові майже 9 мільйонів гривень, повідомила начальника управління туризму Львівської міськради Галина Гриник.

ВІДЕО ДНЯ

"За нашими підрахунками в середньому за останні три дні як українські, так і іноземні туристи залишили у Львові близько 9 мільйонів гривень. В середньому турист витрачає 110 євро на день. Ми розраховуємо, що за місяць наше місто отримає 30-40 мільйонів гривень", - повідомила вона.

Нагадаємо, у перші дні єврочемпіонату у Львові побувало 60 тис. туристів. Зокрема, приїхало 12-15 тис. німців і 6 тис. португальців. У фан-зоні за матчем спостерігали 30 тис. осіб.

Реклама

"До нас завітали дуже багато туристів. Серед них багато вболівальників, які приїхали з різних регіонів України, нашої області, інших країн, щоб пліч-о-пліч святкувати це неймовірне дійство, якого ми чекали так багато років. Ми можемо сказати, що очікування виправдалися. Бо ті, хто прорахував і встановив оптимальну ціну, а також надав послуги високої якості, які відповідають європейським стандартам, отримав сатисфакцію, на яку розраховував. Можливо, до кінця чемпіонату в зв'язку з тим, що є хороші відгуки в пресі про наше місто, ця сума буде більшою, ніж очікувалося" - зазначила Гриник.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно