Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сенсація в Харкові - Нідерланди програли Данії

Сенсація в Харкові - Нідерланди програли Данії
Початок першого матчу української частини Євро був дещо схожий на матч відкриття. З тою лише різницею, що Нідерланди були більшим фаворитом, ніж данці. Голандці швиденько захопили центр поля і...

Початок першого матчу української частини Євро був дещо схожий на матч відкриття. З тою лише різницею, що Нідерланди були більшим фаворитом, ніж данці.

ВІДЕО ДНЯ

Голандці швиденько захопили центр поля і почали розганяти свої атаки. Уже до десятої хвилини "помаранчеві" кілька разів завершували атаки непоганими ударами в площину. Ван Персі на 7-й хвилині не вистачило кількох дециметрів, аби забити в ближній кут. Але данці, граючи другим номером, чітко окреслили своє вміння атакувати. Для початку - досить приблизно, але то було тільки для початку.

На 20-й хвилині Нідерланди просто зобов'язані були виходити вперед. Роббен після шикарного пасу з розвороту рвонув до штрафного, вийшов на правому фланзі на ударну позицію, але - лівша! - вирішив відпасувати наліво на партнера. К'єр встиг переправити м'яч на Андерсена.

Реклама

Перед самою перервою голандці мали ще один реальний шанс забити - ван Персі з передачі Снейдера вискочив справа сам на сам з Андерсеном і пробив в голкіпера.

Так і пішла команда країни тюльпанів в роздягальні в невеселому настрої. Там вони отримали порцію критики від ван Марвейка - і видали такі стартові 10 хвилин, що Данія, як сказав би класик, здригалась регулярно. Ван Персі виходив сам на сам, ван Боммел пробивав сильно і точно (кіпер потягнув), Афеллай стрельнув поруч зі штангою. Будь-який момент міг стати гольовим. Міг - але не став.

Реклама

Так і проатакували Нідерланди до самого кінця матчу, хоч нічого гольового так і не створили. Уже в доданий час був момент, коли м'яч зустрівся з рукою данського захисника в данському же штрафному, але суддя не поставив пенальті. І все. Маємо першу сенсацію чемпіонату!

Нідерланди - Данія 0:1 (Крон-Делі, 23)Нідерланди: Стекеленбург, ван дер Віл (Куйт, 85), Хейтінга, Влаар, Віллемс, ван Боммель, де Йонг (ван дер Ваарт, 70), Снейдер, Роббен, ван Персі, Афеллай (Хунтелаар, 70)Данія: Андерсен, К'єр, Аггер, С.Поульсен, Л.Якобсен, Квіст, Еріксен (Шоне, 73), Зімлінг, Крон-Делі, Роммедаль (Міккельсен, 84), БеннтнерПопередження: ван Боммел - С.Поульсен, КвістОлександр Стрижук

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно