Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Голоси виборців купують цукерками "Корівка"

Голоси виборців купують цукерками "Корівка"
Вартість голосу на парламентських виборах восени досягне 500 гривень. Про це під час презентації другого щомісячного звіту сказала координатор виборчих програм громадської мережі "Опора" Ольга...

Вартість голосу на парламентських виборах восени досягне 500 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Про це під час презентації другого щомісячного звіту сказала координатор виборчих програм громадської мережі "Опора" Ольга Айвазовська.

"Виборча кампанія стартувала із порушенням певних міжнародних стандартів. Ми назвали її "вибори поза законом". Агітаційна кампанія розпочалась із перебігом травневих свят", - сказала Айвазовська.

Реклама

За її словами, найбільш популярний продукт в агітації - це гречка. На другому місці - олія, макарони та цукор. Серед солодощів найбільш популярні - цукерки "Корівка".

"Суттєво зросла активність партій на національному рівні та потенційних кандидатів у мажоритарних округах. Це пов'язано з тим, що ЦВК оприлюднила межі округів. Партії та кандидати нарощують кількість зовнішньої візуальної реклами та активно рекламуються через обласні та районні медіа", - наголосила активістка.

Реклама

За даними "Опори", лідером серед рекламодавців залишаються Партія регіонів, "Україна - Вперед!" та "Удар".

Разом з тим, основні опозиційні партії досі не розгорнули масштабну медійну кампанію. Вони спілкуються із виборцями під час публічних заходів.

"До найбільш поширених форм активності потенційних кандидатів належать надання благодійної допомоги різним категоріям населення та локальні соціальні проекти - від закупівлі аптечок до будівництва стадіонів", - уточнила Айвазовська.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно