Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Відтепер в громадських місцях палити не можна

Відтепер в громадських місцях палити не можна
Сьогодні, 24 травня Верховна Рада прийняла закон, яким розширила перелік місць де заборонено палити. Порушення норм цього закону передбачає стягнення штрафів від 1 до 10 тис грн. За закон про...

Сьогодні, 24 травня Верховна Рада прийняла закон, яким розширила перелік місць де заборонено палити. Порушення норм цього закону передбачає стягнення штрафів від 1 до 10 тис грн.

ВІДЕО ДНЯ

За закон про внесення змін до закону, удосконалюють окремі положення щодо обмеження місць для паління, проголосували 368 депутатів з 422, що зареєструвалися в залі.

Закон забороняє паління тютюнових виробів, електронних сигарет і кальянів в ліфтах і таксофонах, у приміщеннях і на території установ охорони здоров'я, навчальних закладах, на дитячих майданчиках, спортивних та фізкультурно-оздоровчих спорудах, в під'їздах житлових будинків, підземних переходах, громадському транспорті в приміщеннях установ ресторанного господарства, в приміщеннях об'єктів культурного призначення, приміщеннях органів держвлади і місцевого самоврядування, на зупинках громадського транспорту.

Реклама

Крім того, забороняється паління тютюнових виробів, крім спеціальних відведених для цього місць в приміщеннях підприємств, установ та організацій всіх форм власності, в приміщеннях готелів та аналогічних місць розміщення громадян, в гуртожитках, в аеропортах і на вокзалах.

Закон встановлює, що спеціальні місця для паління повинні бути площею не більше 10% від загальної площі приміщення, повинні бути обладнані витяжною вентиляцією або іншими засобами для видалення тютюнового диму.

Реклама

Як повідомлялося, у Верховній Раді закриють курилку для народних депутатів України, заявив народний депутат від фракції КПУ Євген Царьков.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно