Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У будинку вибухнув газовий балон, травмовано хлопця

У будинку вибухнув газовий балон, травмовано хлопця
Фото: медики швидкої

"Вибух газового балона. Травмовано 26-річного мешканця із присілка Плаюць, неподалік с.Водиця". Цей виклик поступив 7 листопада о 10:42 на диспетчерський пульт служби "103" і вже за хвилину бригада №1203 (фельдшер – Олег Панькулич, водій – Григорій Пукман) мчала у гірське село. 16 кілометрів бездоріжжя від пункту базування у Верхньому Водяному до присілка Плаюць автівка "швидкої" здолала за лічені хвилини.

ВІДЕО ДНЯ

До приїзду медичної бригади сусіди винесли постраждалого із палаючого будинку. Молодий чоловік був при свідомості, але у шоковому стані – окрім опіків обличчя та рук, вибухом понівечило кисть лівої руки – відриті переломи пальців та зап’ястя, – йдеться в повідомленні Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги.

Читайте також:
На Закарпатті з дитиною трапилась біда: що сталось та як її рятували медики
Реклама

Фельдшер зупинив кровотечу, підключив інфузійно розчини, знеболив пацієнта та обробив ушкоджені ділянки тіла. Коли стан чоловіка було стабілізовано, автівкою "швидкої" його доставили до Рахівської районної лікарні. Там на пацієнта вже очікувала бригада медиків, які провели обстеження та рентген і доправили в операційну.

Як повідомив заступник директора з контролю якості надання медичної допомоги КНП "Рахівська районна лікарня" Віталій Буришин, пацієнта вже прооперовано, проведено остеосинтез фаланг пальців лівої руки, оброблено місця опіків і у задовільному стані переведено до травматологічного відділення. Зараз стан пацієнта стабільний, він отримав весь обсяг медичної допомоги згідно з клінічними протоколами.

Реклама

Як згодом розповів постраждалий, він самотужки намагався змінити газовий балон. Саме у момент відкручування вентиля і стався вибух. Остаточно причини, що ледь не призвели до трагедії, встановлять експерти відповідних служб.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно