Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гайтана на "Євробаченні-2012" виступатиме під сьомим номером

Гайтана на "Євробаченні-2012" виступатиме під сьомим номером
У суботу ввечері в "Євроклубі" в Баку (Азербайджан) відбулося офіційне відкриття міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2012" . У церемонії відкриття взяли участь делегації всіх 42 країн...

У суботу ввечері в "Євроклубі" в Баку (Азербайджан) відбулося офіційне відкриття міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2012" . У церемонії відкриття взяли участь делегації всіх 42 країн учасниць "Євробачення". Символ конкурсу цього року - вогняна квітка, а слоган - Light your fire.

ВІДЕО ДНЯ

В результаті півфіналів, які відбудуться 22 і 24 травня, буде визначена двадцятка фіналістів. Крім них на сцену Baku Crystal Hall у фіналі 26 травня вийдуть виконавці з Азербайджану і п'яти країн - засновниць конкурсу (Німеччини, Іспанії, Великобританії, Франції та Італії). У другому півфіналі, Україна, яку представляє Гайтана, виступатиме під номером 7. Переможців конкурсу, як і в минулому році виберуть за допомогою глядацького голосування та професійних журі в кожній країні.

У першому півфіналі на сцену вийдуть представники: Чорногорії, Ісландії, Греції, Латвії, Албанії, Румунії, Швейцарії, Бельгії, Фінляндії, Ізраїлю, Сан-Марино, Кіпру, Данії, Росії, Угорщини, Австрії, Молдови та Ірландії.

Реклама

У другому півфіналі - Сербії, Македонії, Нідерландів, Мальти, Білорусі, Португалії, України, Болгарії, Словенії, Хорватії, Швеції, Грузії, Туреччини, Естонії, Словаччини, Норвегії, Боснії і Герцеговини, Литви.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно