Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Україна чекає приїзду на Євро-2012 Путіна і Медведєва

Україна чекає приїзду на Євро-2012 Путіна і Медведєва
Посол України в Російській Федерації Володимир Єльченко заявив, що в Україні чекають президента і прем'єра Російської Федерації Володимира Путіна і Дмитра Медведєва на Євро-2012. "Я впевнений, що...

Посол України в Російській Федерації Володимир Єльченко заявив, що в Україні чекають президента і прем'єра Російської Федерації Володимира Путіна і Дмитра Медведєва на Євро-2012.

ВІДЕО ДНЯ

"Я впевнений, що і президент Російської Федерації, і голова уряду будуть запрошені, якщо ще не запрошені. Але, думаю, що це вже було зроблено, в усякому разі, на деякі ігри в Україні", - сказав Єльченко українським журналістам у вівторок в Москві.

Щодо нібито бойкоту Євро-2012 з боку деяких країн Євросоюзу, посол зазначив, що є категоричним противником того, щоб змішувати спорт і політику. "Ми все це вже проходили під час Олімпійських ігор в Москві, в Атланті", - сказав він.

Реклама

На думку Єльченка, у випадку з Євро-2012 йдеться не про якийсь бойкот, а про небажання деяких політиків відвідувати футбольні матчі в Україні. "Це їх особиста справа. На вболівальників та їх настрій це ніяк не вплине", - сказав він.

Нагадаємо, всі матчі за участю збірної Росії відбуватимуться у Польщі.

Реклама

Учора, 14 травня, Верховний представник ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Кетрін Ештон заявила, що рішення щодо можливості бойкоту проведення Євро-2012 в Україні Брюссель ще не прийняв.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно