Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Юлію Тимошенко привезли до лікарні для реабілітації

Юлію Тимошенко привезли до лікарні для реабілітації
Екс-прем'єра Юлію Тимошенко привезли до центральної клінічної лікарні Укрзалізниці в Харкові. Карета швидкої допомоги заїхала до закладу в супроводі автомобілів ДАІ та спецпідрозділу...

Екс-прем'єра Юлію Тимошенко привезли до центральної клінічної лікарні Укрзалізниці в Харкові. Карета швидкої допомоги заїхала до закладу в супроводі автомобілів ДАІ та спецпідрозділу "Беркут".

ВІДЕО ДНЯ

Прихильники Тимошенко, яким вдалося залишитися на території лікарні, скандують "Юлі - волю!". Раніше журналістів центральних та місцевих ЗМІ вигнали з території ЦКЛ Укрзалізниці, і закрили на замок ворота медичного закладу. Співробітники міліції намагалися вивести з території медустанови прихильників Тимошенко, які з самого ранку чергували перед приймальним відділенням лікарні.

Прес-служба Державної пенітенціарної служби підтвердила, що Тимошенко було транспортовано до лікарні "Укрзалізниці" для проведення рекомендованого міжнародною медичною комісією курсу реабілітації. Як і планувалось, рекомендовану реабілітацію будуть проводити лікар з німецької клініки "Шаріте" доктор Лутц Хармс спільно з українськими лікарями, зазначають у прес-службі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно