Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Соратника Тимошенко госпіталізували після 10 діб голодування

Соратника Тимошенко госпіталізували після 10 діб голодування

Соратника Тимошенко госпіталізували після 10 діб голодування
Сьогодні вранці, на десяту добу голодування, лікарі «швидкої» через різке погіршення стану здоров’я госпіталізували ініціатора солідарного голодування на підтримку екс-прем’єр-міністра, лідера...

Сьогодні вранці, на десяту добу голодування, лікарі «швидкої» через різке погіршення стану здоров’я госпіталізували ініціатора солідарного голодування на підтримку екс-прем’єр-міністра, лідера «Батьківщина» Юлії Тимошенко, голову Львівської обласної організації партії Романа Ілика.

ВІДЕО ДНЯ

«Приблизно о 6 ранку раптово погіршилось його самопочуття. Ми викликали «швидку» і його відразу госпіталізували. Усі знали, що у Романа Ілика є прямі медичні протипокази для голодування, - повідомив Олександр Маленевський, який одним із перших доєднався до радикального протесту. - Він свідомо знав, на який ризик відважився. Лікарі були категорично проти. За час голодування Роман Ілик помітно схуд, а вчора почувався доволі виснаженим. Десять днів без їжі та під пекучим сонцем – це випробування для дуже сильних і здорових людей».

За словами О. Маленевського, голодування у Львові продовжуватиметься і надалі. Зараз голодують п’ятеро партійців Львівської «Батьківщини». З 25 квітня партійці Львівської «Батьківщини» голодують та живуть у наметах біля пам’ятника Т. Шевченку. За ці дні солідарне голодування, ініційоване Р. Іликом, підтримали у Києві, Хмельницькому, Дніпропетровську, і навіть у Чехії, де голодує колишній сенатор.

Реклама

Сама ж Юлія Тимошенко оголосила голодування 20 квітня на знак протесту проти жорстокого поводження і застосування фізичної сили під час примусової госпіталізації в харківську лікарню.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно