Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Дніпропетровську серія вибухів: є постраждалі

У Дніпропетровську серія вибухів: є постраждалі
Сьогодні близько 12-ї години дня у центрі Дніпропетровська на зупинці трамвая № 1 «Вулиця Сєрова» стався вибух. Як передають з місця подій, за попередніми даними, в результаті вибуху постраждали 4...

Сьогодні близько 12-ї години дня у центрі Дніпропетровська на зупинці трамвая № 1 «Вулиця Сєрова» стався вибух. Як передають з місця подій, за попередніми даними, в результаті вибуху постраждали 4 особи, яких госпіталізовано.

ВІДЕО ДНЯ

Рух трамваю №1 зупинено, зупинка частково зруйнована, також вибито скло у вікнах трамваю, який стоїть на зупинці. Місце події оточено міліцією. Проводяться експертизи. Поки коментарів правоохоронних органів немає.

О 12.20 другий вибух стався також на перехресті проспекту Карла Маркса і вулиці Столярова навпроти кінотеатру «Панорама». Вибуховий пристрій спрацював в урні. Також стало відомо, що через деякий час стався ще один вибух - у районі залізничного вокзалу. Центральний проспект Дніпропетровська перекрито для руху транспорту.

Реклама

Як повідомило неперевірене джерело, сьогодні до міліції зателефонував невідомий і повідомив про те, що сьогодні в Дніпропетровську буде здійснено 9 вибухів.

У Дніпропетровську серія вибухів: є постраждалі – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно