Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Поліцейські Закарпаття розповіли, як несуть службу на сході України

Поліцейські Закарпаття розповіли, як несуть службу на сході України

Поліцейські Закарпаття розповіли, як несуть службу на сході України

Співробітники груп реагування Головного управління Національної поліції у Закарпатській області продовжують нести службу на звільнених територіях Харківської області. Серед поліцейської роботи вони намагаються чимало часу присвячувати допомозі місцевим мешканцям.

ВІДЕО ДНЯ

Під час однієї з останніх атак, російські військові вдарили снарядами по мирних вулицях Дворічної. Коли поліція приїхала на місце події, з’ясувалося, що один з будинків повністю зруйновано… На щастя господарі оселі не постраждали – літня пара ховалася в підвалі, – пише відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Будь-якої миті росіяни можуть розпочати масовану атаку, – Денисенко
Реклама

Чоловік і жінка не хочуть покидати рідну домівку, відмовляються від евакуації, тому поліцейські намагаються допомагати цим людям, які нині опинилися в таких важких умовах.

Оскільки в населеному пункті проблеми зі зв’язком, правоохоронці сконтактували з рідними постраждалих, щоб підтримувати зв’язок між ними. Поставили за мету кожні два дні заїжджати до них, щоб привезти продукти та переконатися, що з ними все гаразд.

Реклама

"Коли бачиш таку стійкість наших людей, їх прагнення лишатися на рідній землі, то всі труднощі вдається долати набагато легше. Проте ми все ж просимо всіх евакуйовуватися до спокійніших регіонів. Бо безпека наших людей – це зараз найголовніше для нас. Хочеться щодня все більше зробити, щоб хоч трішки наблизити мир та спокій для українців", – розповідають закарпатці про свою службу на сході.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно