Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На березі Тиси виявили тіло потопельника

На березі Тиси виявили тіло потопельника

1 грудня прикордонники відділу прикордонної служби «Тячів» Мукачівського загону отримали від своїх румунських колег інформацію про виявлення ними тіла чоловіка з ознаками тривалого перебування під водою.

ВІДЕО ДНЯ

Від початку повномасштабного російського вторгнення на територію України це вже одинадцятий випадок виявлення потопельника на українсько-румунській річковій ділянці кордону, де прикордонники фіксують найбільше спроб порушення держрубежу.

Саме річкову ділянку кордону, який проходить Тисою, переправники найчастіше використовують для незаконного переміщення до сусідньої Румунії чоловіків призовного віку.

Реклама
Читайте також:
У центрі Мукачева викрили чоловіка і жінку, які заробляли на ухилянтах

У своєму прагненні незаконного збагачення ділки не переймаються збереженням життя та здоров’я своїх «клієнтів», які, намагаючись уникнути мобілізації, вишукують способи незаконного виїзду з України.

Реклама

Переправники не попереджають про небезпеку, яка на них чатує, а щоб чоловіки не бачили, якої складності перепону їм доведеться долати – намагаються переправляти їх у темний час доби.

Крім того, інструктуючи своїх «підопічних», забороняють їм повідомляти рідним, у який спосіб та поблизу якого населеного пункту вони будуть намагатися обійти прикордонні наряди.

Глибина річки Тиса, якою на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону проходить кордон із сусідніми Румунією та Угорщиною, подекуди сягає 2,5 метрів, а ширина – 80 метрів.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно