Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Рекламні білборди команди Валерія Пацкана зіпсували вандали (ФОТО)

Рекламні білборди команди Валерія Пацкана зіпсували вандали (ФОТО)

Рекламні білборди команди Валерія Пацкана зіпсували вандали (ФОТО)
Протягом останніх декількох тижнів по цілій області невідомі особи пошкодили рекламні матеріали політичної партії "УДАР". Ці агітаційні білборди закликали закарпатців приєднатись до команди...

Протягом останніх декількох тижнів по цілій області невідомі особи пошкодили рекламні матеріали політичної партії "УДАР".

ВІДЕО ДНЯ

Ці агітаційні білборди закликали закарпатців приєднатись до команди нардепа Валерія Пацкана. Однак вандали змінили зміст реклам, назвавши політичну силу "командою Кличка, Фірташа та Пацкана".

Найчастіше борди псували на території Мукачева та Мукачівського району. Відповідні дії провокаторів, схоже, мають під собою політичне підґрунтя. Цілком ймовірно, що політичні опоненти з наближенням місцевих виборів частішне переходитимуть від публічних заяв та з’ясування відносин до чорних піар-технологій.

Реклама

Цю думку висловив і голова закарпатського "УДАРу" Ростислав Буланов. "Тому вже тепер, задовго до місцевих виборів, її намагаються спаплюжити, приписуючи міфічні звинувачення, - підкреслив Буланов. - Так звані старі еліти Закарпатської області бачать у нас загрозу, усвідомлюють, що ми стали реальною небезпекою для їхнього незмінного керування областю. Тому хочемо наголосити – ці потуги марні. Ми маємо чітке бачення, мету, можливості та бажання змінити наш край. І жодні спроби тиску на нас не вплинуть. А тим більше, такі жалюгідні, як псування білбордів", - наголосив політик.

Рекламні білборди команди Валерія Пацкана зіпсували вандали (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно