Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Попри дощ у Хусті відбувся велопробіг (ФОТО)

Попри дощ у Хусті відбувся велопробіг (ФОТО)
10 травня у рамках святкування 925-ї річниці Хуста, у місті над Тисою відбувся велопробіг. Організатором заходу виступила ГО «Велооб’єднання». Незважаючи на негоду – дощ та сильний вітер, любителі...

10 травня у рамках святкування 925-ї річниці Хуста, у місті над Тисою відбувся велопробіг. Організатором заходу виступила ГО «Велооб’єднання». Незважаючи на негоду – дощ та сильний вітер, любителі «дорожнього адреналіну» сміливо долали маршрут, протяжністю 10 км. Зі слів молоді, погодні труднощі для них не перешкода, адже велосипеди є елементом їхнього буденного життя.

ВІДЕО ДНЯ

- Старт відбувся біля Хустського краєзнавчого музею, а фініш – у центрі, біля пам’ятника Шевченкові. Маршрут вибрали знаковий – історичною частиною населеного пункту, проїжджаючи повз пам’ятки, які залишили слід у серцях краян, адже захід проходив з нагоди Дня міста. Загалом ми пропагуємо здоровий спосіб життя і прагнемо, аби до нас долучилося якомога більше юні, – розповів один з організаторів заходу Андрій Козир.

Слід зазначити, що серед велосипедистів було й справді чимало школярів. Юнь гуртувалася, незалежно від віку, статі та марки транспорту, головним критерієм слугувало бажання відчути драйв від підкорення шляху верхи на «залізному коні». Тож незабутні відчуття і справжні емоції хустські велолюбителі таки отримали.

Реклама

- Цікаве та змістовне проведення часу у колі однодумців надихає на нові звершення, – запевнив учасник велоспільноти Василь Дешко.

Марина Алдон

Реклама
Попри дощ у Хусті відбувся велопробіг (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно