Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Поліцейські та Святий Миколай влаштували сюрприз для дівчинки на Закарпатті

Поліцейські та Святий Миколай влаштували сюрприз для дівчинки на Закарпатті

Поліцейські та Святий Миколай влаштували сюрприз для дівчинки на Закарпатті

6-річна Полінка з Харкова, тікаючи від війни, оселилася зі своєю сім’єю в одному з мальовничих гірських містечок на Закарпатті.

ВІДЕО ДНЯ

Отримавши лист про бажаний подарунок, Святий Миколай не знайшов дівчинку за її звичною адресою. Розшукати нову домівку Полінки допомогли поліцейські. Так вони стали частиною доброї історії про те, що попри будь-які складнощі диво завжди знаходить свого адресата, – йдеться у повідомленні поліції Закарпатської області.

До початку війни 6-річна дівчинка Поліна проживала з сім’єю у Харкові. Тікаючи від ворожих обстрілів, проїхавши майже всю Україну, вони знайшли прихисток на Закарпатті – у мальовничому високогірному містечку Міжгір’я.

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві зібрали подарунки для сімей в Ізюмі та Слов’янську

Вже перебуваючи тут, дівчинка вирішила не порушувати добру традицію: кожного року на початку зими писати лист до Святого Миколая. А в листі поділилася з ним своїми переживаннями, сумом за рідними, мрією про те, щоб чимшвидше закінчилася війна, щоб вона нарешті мала змогу обійняти близьких та друзів. А ще – про те, що надзвичайно сумує за своїм котиком Сімбою, який залишився в Харкові, і просить подарунок, який би про нього нагадував – м’яку іграшку.

Реклама

Миколай ніс для неї "теплий" і "м’який" спогад про домашнього улюбленця. Проте за звичною адресою дівчинку застати не вдалося. Нову домівку Поліни на Закарпатті Миколаєві допомогли розшукати ювенальні поліцейські Міжгір’я: на службовому автомобілі, об’їхавши засніжені вулиці містечка, поліцейські Юлія та Микола привезли Миколая з подарунками до Полінки.

Поліцейські та Святий Миколай влаштували сюрприз для дівчинки на Закарпатті – 01
Поліцейські та Святий Миколай влаштували сюрприз для дівчинки на Закарпатті – 02
Реклама

Ця історія не могла закінчитися інакше, адже Полінка знає, що нема нічого сильнішого за непереможні добро і надію. А тих, хто їх береже в своєму серці, диво знайде навіть за 1 212 кілометрів.

"Це лише одна історія однієї дитини… Насправді мільйони українських дітей були змушені покинути свої домівки через вторгнення росії в нашу країну. росія забрала життя багатьох маленьких українців та українок, зруйнувала мільйони мрій та сподівань. Але ми сильні! Разом збережемо Україну для наших дітей та не дозволимо їм припинити вірити в дива", – йдеться у повідомленні поліцейських.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно