Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Визначились фіналісти Закарпатської Ліги КВН

Визначились фіналісти Закарпатської Ліги КВН
От і завершився третій тур Закарпатської Ліги КВН, ігри якого протягом чотирьох днів відбувались у ПАДІЮНі. Три півфінали Чемпіонату визначили фіналістів – цього року вперше без жодної ужгородської...

От і завершився третій тур Закарпатської Ліги КВН, ігри якого протягом чотирьох днів відбувались у ПАДІЮНі. Три півфінали Чемпіонату визначили фіналістів – цього року вперше без жодної ужгородської команди. Це - "От Фонаря" (Кушниця)", "Чікаго" (Черкаси) та "Нормандія" (Міжгір'я). А у Кубковій грі тих, хто програв, не було взагалі.

ВІДЕО ДНЯ

Тож, у першому півфіналі Чемпіонату змагалися: "От Фонаря" (Кушниця), "Девід Духнович", "А шо?!" (філфак УжНУ), "Sponge Bob". Друга гра зібрала "Вхід у змінному взутті" (гімназія), "Чікаго" (Черкаси), "Шара" (Мукачево), "Без мандата" (юрфак УжНУ). У третій день грали: "БезУмная Молодежь" (Мукачево), "НА юг", "Нормандія", "Виход на 3". Команди зіграли 4 конкурси: візитку, розминку, відео-конкурс ("Дуже новий канал") та музичне домашнє завдання. Окрім того, щодня підбивали підсумки нульового конкурсу - афіш, - інформує офіційний сайт Закарпатської ліги КВН.

У першій грі до останнього трималася інтрига, хто ж стане першим фіналістом Чемпіонату. У підсумку із відривом всього у 0,6 перемогу у грі святкувала Кушниця! Із першого конкурсу у другий день наші гості - черкаське "Чікаго" почали відриватися від суперників і у підсумку таки здобули перемогу! Результат третього півфіналу став сюрпризом для багатьох. Неочікувано для усіх із першого конкурсу у впевнені лідери вирвалася міжгірська "Нормандія", а фаворити гри лише намагалися наздогнати суперників. Однак, у підсумку таки маємо міжгірського фіналіста - із відривом у 1,6 бала виграла "Нормандія".

Реклама

Цього року маємо унікальну ситуацію. Уперше за роки існування ЗЛ КВН до Фіналу вийшли усі не ужгородські команди! Але попереду змагання за ще одне місце у головній грі сезону - Літній кубок (орієнтовно - у липні). За нього поборються команди-півфіналісти Чемпіонату, які не змогли напряму вийти зі своєї гри. Решта - змагатимуться у фіналі Кубка, ігри якого відбудуться у вересні.

У півфіналі Кубка за місця у фіналі мали боротися 6 команд. Але, на жаль, три збірні через різні причини у грі участі не брали.

Реклама

Тож за омріяні путівки до фіналу Кубку боролися:

В комі (журналісти УжНУ)

Одуванчик

Реклама

RADUЖNUY ENOT

Команди зіграли три конкурси: імпровіз (екстренний випуск новин), розминку та фрістайл.

Окрім півфіналістів на запитання весело відповідали команди "Тяп-Ляп" (збірна УжНУ) та збірна глядачів. Виступ "Тяп-Ляпа" став ще одним приємним сюрпризом.

У підсумку тих, хто програв, у грі не було. Всі три команди-учасниці за рішенням журі проходять у Фінал Кубка. Ігри відбудуться у вересні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно