Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Двоє дорослих та двоє дітей загинули, ще п’ятеро дітей – травмовані: велика трагедія на Закарпатті

Двоє дорослих та двоє дітей загинули, ще п’ятеро дітей – травмовані: велика трагедія на Закарпатті

Двоє дорослих та двоє дітей загинули, ще п’ятеро дітей – травмовані: велика трагедія на Закарпатті
ВІДЕО ДНЯ

Чотири людини загинули та ще п’ять – постраждали і шпиталізовані внаслідок пожежі в приватному житловому будинку на Закарпатті.

Подія сталася ввечері 20 грудня в с. Мідяниця Кам’янської тергромади, що на Берегівщині. Серед загиблих дві жінки 50-ти і 26-ти років, а також двоє малолітніх дітей 2020 та 2021 років народження. Ще п’ятьох дітей віком від шести до десяти років з різними опіковими травмами та отруєнням продуктами горіння ушпиталено до лікувального закладу, – інформує головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

Реклама
Читайте також:
В Ужгороді горіла квартира: на місці пожежі виявлено тіло чоловіка

На момент виникнення пожежі в будинку знаходилося троє дорослих та семеро дітей. Першим прокинувся 22-річний син власниці помешкання. На той час вогонь вже поширювався по кімнатах будинку. Чоловік негайно кинувся шукати дітей та виносити їх із палаючого помешкання. Йому вдалося врятувати свою молодшу сестру та чотирьох племінників. Щоправда, діти вже встигли надихатися продуктами горіння та отримали різні опікові травми. 

Реклама

До охопленого вогнем будинку позбігалися сусіди, котрі о 21:13 викликали медиків та рятувальників. Дітей каретами екстреної медичної допомоги було госпіталізовано до Іршавської міської лікарні. 

На момент прибуття вогнеборців 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава, житловий будинок був повністю охоплений полум’ям. Площа пожежі складала 35 кв.м. О 22:08 займання вдалося локалізувати, ліквідація ж тривала до 23:50. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіла жінок та двох малолітніх діток.

Що стало причиною займання та завдана матеріальна шкода встановлюються, адже вогнем знищено житловий будинок. Ведеться слідство.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно