Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Святкування Дня Перемоги відбулись і на Перечинщині (ФОТО)

Святкування Дня Перемоги відбулись і на Перечинщині (ФОТО)
9 травня, у День Перемоги над нацизмом у Європі, у День священної пам’яті і невмирущої звитяги, аби вшанувати ветеранів, схилити голови перед світлою пам’яттю тих, хто боровся в тилах ворога на...

9 травня, у День Перемоги над нацизмом у Європі, у День священної пам’яті і невмирущої звитяги, аби вшанувати ветеранів, схилити голови перед світлою пам’яттю тих, хто боровся в тилах ворога на військовому кладовищі у м.Перечин зібралось багато людей.

ВІДЕО ДНЯ

Захід розпочався з покладання квітів до братської могили воїнів які полягли в боях за свободу та незалежність нашої Батьківщини. Учні Перечинської гімназії суспільно-гуманітарноно напрямку ІІ-ІІІ ступнів разом із присутніми у підніжжі пам’ятника запалили лампадки, - стверджують у Перечинській РДА.

Із 70-ю річницею Перемоги над нацизмом у Європі присутніх привітали т.в.о. голови державної адміністрації Іван Бібен, Перечинський міський голова Мирослава Гуранич, в.о. військового комісара Великоберезнянсько-Перечинського об’єднаного районного військового комісаріату Андрій Сізілов, голова районної організації ветеранів України Михайло Микович.

Реклама

“70 років минуло відтоді, як весь світ облетіла радісна звістка про завершення війни, про перемогу над нацизмом у Європі. І саме сьогодні, коли Україна в часі великих випробувань, коли проти нашого народу ведуть неоголошену війну, ми, як ніколи, відчуваємо ціну мирного неба.

Сьогодні ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув на полях битв і в нацистських концтаборах, перед пам`яттю учасників національно-визвольного руху, які боролись за українську державність. Всі ми в неоплатному боргу перед полеглими у справедливій боротьбі за свободу і гідність людини.

Реклама

Нині ми віддаємо данину глибокої поваги ветеранам Другої світової війни. Своєю мужністю і відданістю рідному народу Ви навчаєте нас, як жити, як долати буремні події, як знаходити вихід із найскладніших ситуацій. Особлива подяка та шана військовослужбовцям — учасникам антитерористичної операції, які захищають цілісність нашої держави на Сході України.

Перемога у Другій світовій війні – це подвиг нашого народу. Народ, який пережив війну і який вистояв у ній, - непереможний”, - Іван Бібен, вітаючи усіх зі святом.

Учні Перечинської школи-інтернату І-ІІ ступенів Закарпатської обласної ради виконали пісню «Степом, степом» та показали інсценування воєнних подій.

Реклама

Присутні вшанували пам`ять загиблих воїнів хвилиною мовчання. Поминальну панахиду відправили благочинний Перечинського району, настоятель Свято-Миколаївської православної церкви о.Володимир, декан Перечинського району, настоятель Свято-Миколаївської греко-католицької церкви о.Мирослав та настоятель Свято-Покровської православної церкви КП о.Андрій.

Урочистості з нагоди 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі відбулися в усіх населених пунктах Перечинщини.

Святкування Дня Перемоги відбулись і на Перечинщині (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно