Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ФК "Ужгород" став володарем Кубка Закарпаття з футболу - 2015

ФК "Ужгород" став володарем Кубка Закарпаття з футболу - 2015
10 травня на центральному стадіоні міста Берегово відбувся фінал кубку Закарпаття. Берегівський стадіон сьогодні був заповнений вщент. Ще багато вболівальників споглядало за грою стоячи за...

10 травня на центральному стадіоні міста Берегово відбувся фінал кубку Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

Берегівський стадіон сьогодні був заповнений вщент. Ще багато вболівальників споглядало за грою стоячи за воротами. У обох команд, впродовж всього матчу, була відчутна і голосна підтримка. Та ужгородські фанати, окрім стандартних кричалок, відзначились і піротехнічним шоу та петардами. Берегівські ультрас, вже за традицією, використовували різні музичні інструменти.

Після виходу футболістів на зелений газон, сонячна погода одразу змінилася на поривистий вітер. На руку це було берегівчанам, так як першу половину гри вони грали за вітром. Тренери нічим не здивували, на поле вийшли всі найсильніші гравці.

Реклама

З перших хвилин гості відразу взяли м'яч під свій контроль, тоді як дийдівці розраховували на надійну оборону і швидкі контратаки. Згадуючи попереднє їхнє протистояння, перебіг на полі не зовсім відрізнявся.

Просування до воріт Славіка у зелено-жовтих відбувалось поступово. Перша десятихвилинка пройшла без якихось загострень. Та й взагалі до середини першого тайму можна відмітити лише небезпечний стандарт біля воріт господарів. Смокоровський виконав подачу, м’яч застряг у штрафній, та у метушні ніхто не встиг завдати акцентованого удару.

Реклама

На 29 хвилині підопічні Гіді відповіли своїм випадом: Куцкір відпасував Розману, який по центру метрів з 24 потужно б’є. Гостей рятує перекладина від вірного голу. Ужгородці не забарились з відповіддю, до того ж результативною: Віщак отримує чудовий пас по своєму лівому краю і втікаючи від свого опонента, вривається у штрафну. Славік вийшов на перехоплення, щоб скоротити кут обстрілу. Та Віщак покотив круглого вздовж воріт, де Бандурович вразив вже пусті ворота.

Дідово мало схожу можливість, коли Чумак не зміг перервати передачу на Давіда, останній з правого краю робить дуже гострий простріл, який на якусь мить не встиг замкнути Розман.

По перерві Іваниця проводить подвійну заміну, щоб якось оживити атакувальні дії своєї команди. Вихід Юрія Томи, без перебільшення, можна вважати ключовим моментом у цьому матчі. Тільки-но з’явившись, своєю активністю Юрій організував два голи для своєї команди. Спочатку Тома віддає на Бандуровича по правому краю штрафної і той робить простріл, який не зумів замкнути Віщак. Та Тома тут як тут, і проштовхує шкіряного у ворота.

Реклама

За дві хвилини знову Тома бере на себе гру, після обіграшу в стінку із Ковчаром, вривається у володіння Славіка, та воротар не встигаючи збиває юного ужгородця. Про це впевнено сигналізував лайнсмен Гарлач, який добре бачив цю ситуацію. Арбітр ставить пенальті, який сам постраждалий і реалізовує, розвівши м’яч і голкіпера по кутам.

Гра пішла в комфортному для Ужгорода руслі. Вони стримували суперника і йшли вперед вже не великими силами. Команда Іваниці створювала тиск в центрі поля, використовуючи пресинг. Господарям нічого не залишалось, як йти вперед. Та серйозно потурбувати Лютнянського вони зуміли лише після подачі зі штрафного, коли Барта пробивав головою і Мирослав у стрибку перекинув круглого над перекладиною. Ще одного разу зв’язка Давід – Розман організувала небезпечний чи то удар, чи простріл від Роберта, але не точно.

Ужгород спокійно тримав потрібний темп зустрічі і здобув необхідний результат, довівши матч до перемоги.

По завершенні фінального поєдинку відбулось нагородження команд. Кращими у своїх командах стали Юрій Береш з Дийди та Віктор Чумак в Ужгорода.

У другому, за рік, фіналі, ужгородці змогли показати свою найкращу гру, яка приносить їм кубок і золоті медалі. Команда Іштвана Гіді показала себе, як сильного кубкового борця, та проти столичних гостей вони виявилися беззубими.

Арбітр – Петро Котубей

ФК «Дийдо» Дідово – ФК «Ужгород» 0:3

Реклама

Голи: Бандурович, 32, Тома, 54, 57 (з пен.).

Дийдо: Юрій Славік, Юрій Береш, Роланд Антал. РоландКачов, Юрій Кохан, Михайло Куцкір (Кемень Ч., 46), Ференц Барта (Віктор Парада, 62) , Адам Пушкаш (Чобо Переш, 72), Іван Ковач, Олександр Розман, Роберт Давід.

Ужгород: Мирослав Лютнянський (Михайло Костюк, 90), Роберт Смокровський (Станіслав Котьо, 81), Віткор Чумак, Василь Куделко, Василь Горський Мирон Гулович, 88), Олександр Ковчар, Сергій Кундрик Валентин Слюсар, 71), Ігор Вагін, Юрій Віщак Мирослав Бундаш, 55), Іван Бандурович, Іван Скунзяк (Юрій Тома, 50).

Попередження: Кемінь Ч., 52, Береш, 57, Барта, 58, Розман, 58, - Бандурович, 18, Горський, 20, Смокоровський, 63, Куделко, 90.

Тарас Галушка

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно