Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Панорама Медіа Група" отримала генератор для безперебійної роботи

"Панорама Медіа Група" отримала генератор для безперебійної роботи

"Панорама Медіа Група" отримала генератор для безперебійної роботи

Напередодні нового року приємна звістка надійшла з Києва. Новий генератор електричного струму отримало медійне об’єднання "Панорама Медіа Група" завдяки активній співпраці Національної спілки журналістів України зі штаб-квартирою ЮНЕСКО.

ВІДЕО ДНЯ

Тепер журналісти "Панорами" мають у Мукачеві свій "пункт незламності". У випадку перебоїв з енергопостачанням тут можна буде прийти попрацювати, зарядити свої гаджети, зустрітись із колегами.

"Для нас проблема вимкнення електроенергії дуже актуальна. Оскільки офіс знаходиться в центральній частині міста, світло вимикають часто. Але, завдячуючи ініціативі НСЖУ та ЮНЕСКО ми можемо розраховувати на вирішення проблеми енергетичної залежності. Тепер наші журналісти зможуть повноцінно працювати, не побоюючись відключень", – відзначив головний редактор газети "Панорама" Іван Гарагонич.

Реклама
"Панорама Медіа Група" отримала генератор для безперебійної роботи – 01

Розмістили генератор на базі пресцентру "Панорама", який буде функціонувати у робочі дні з 10 до 17 години. Окрім того, медійники та медійниці з інших видань за потреби зможуть отримати повноцінне робоче місце в пресцентрі. Для цього обов’язково потрібно заповнити попередню форму бронювання.

Реклама

"Пишаємося відданістю журналістській професії наших колег та раді, що Національна спілка журналістів України спільно із штаб-квартирою UNESCO можуть зробити свій внесок у стійкість та незламність українських медіа. 17 генераторів за замовленням ЮНЕСКО вже отримано НСЖУ і прямують у регіони для Центрів журналістської солідарності та редакцій медіа. Генератори більшої потужності (6,5 кіловат) отримують переважно телерадіоканали: СТС (Суми), ТАК-ТВ (Миколаїв), ІЛЬДАНА (Черкаси), МІСТ/Радіо FM Галичина (Львів), агентства Голос-інфо (Івано-Франківськ) та ВІСТІ (Харків). Для енергетичної незалежності менших редакцій передані генератори потужністю 2,8 кіловат для "Обрії Ізюмщини" (Харківська область), "Панорама" (Мукачево, Закарпатська область), "Перемога" (Краснопілля, Сумська область) і "Новоукраїнські новини" (Кіровоградська область). Всі колеги є відкритими допомагати журналістам і з інших медіа у своїх містах, тому заохочуємо звертатися до них по допомогу із критичною підзарядкою",  – зазначив у своєму дописі про передачу генераторів в мережі Фейсбук голова НСЖУ Сергій Томіленко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно