Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В’ячеслав Грозний: "У команді не буде іноземців"

В’ячеслав Грозний: "У команді не буде іноземців"
Наставник ужгородської "Говерли" прокоментував сьогоднішню поразку від донецького "Шахтаря". - Матчі з "Шахтарем" та "Динамо" виявились дуже різними. Швидкості українських грандів та інших...

Наставник ужгородської "Говерли" прокоментував сьогоднішню поразку від донецького "Шахтаря".

ВІДЕО ДНЯ

- Матчі з "Шахтарем" та "Динамо" виявились дуже різними. Швидкості українських грандів та інших вітчизняних клубів зовсім різні. Не встигаєш реагувати і робиш помилки. Я дуже задоволений Мякушком та Хльобасом. Вони повністю викладаються на повну потужність. Можу їх відзначити, оскільки ми відігрались після рахунку 0:3. Такого не було у інших іграх проти донеччан. Те, що було після 3:3 - ну ні в які ворота не лізе. Я був здивований, як легко ми пропускали м'ячі від "Динамо" і "Шахтаря". Потрібно грати повні 90 хвилин. Ми не вміємо, на жаль, доопрацьовувати.

Також я вдячний вболівальникам, які прийшли на гру. Але прихильники футболу мають зрозуміти, що ми граємо на різних рівнях. Це важко клубу, який живе без зарплати, грати проти топ-команди Європи.

Реклама

Також є ще одна проблема - не вистачає гравців опорної зони. Крім того, Хомин травмований. Шацьких проходив обстеження у київських клініках.

Хочу також зазначити, що вже прийнята стратегія клубу, яка полягає у тому, що у клубі гратимуть українці, яким буде достатньо невеликої для Прем'єр-ліги зарплати. Це не стосується орендованих іноземців, як Лукмана Аруни.

Реклама

Також коуч закарпатців підтвердив свої слова про свій відхід з ужгородського клубу.

- Це правда. Я знову наголошую на тому, що на 90% покину команду, адже не такі умови необхідні для команди. Склад "Говерли" кожні півроку змінюється.

Марина Таращенко

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно