Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові День перемоги відзначили урочистим мітингом

У Берегові День перемоги відзначили урочистим мітингом
Cьогодні, 9 травня, у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Берегові на площі Героїв о 10.00 відбувся урочистий мітинг за участі ветеранів, учасників АТО, громадськості міста та...

Cьогодні, 9 травня, у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Берегові на площі Героїв о 10.00 відбувся урочистий мітинг за участі ветеранів, учасників АТО, громадськості міста та району, представників органів місцевого самоврядування, громадських організацій, держустанов.

ВІДЕО ДНЯ

Святкова хода до 70-ї річниці перемоги над нацизмом вирушила від медучилища на чолі з оркестром Дитячої школи мистецтв. Під час мітингу виступив заступник міського голови Берегова Михайло Ляшко, який подякував ветеранам за їх подвиги на фронті та зазначив, що з цього року в Україні започатковано відзначення 8-9 травня у європейському дусі пам’яті та примирення. Від райради та РДА присутніх вітала Олена Шедер. Голова місцевої Спілки ветеранів Лідія Буєвич у свої промові зазначила: «У нас залишилися 20 інвалідів війни, 61 учасник війни, 109 вдів та 119 учасників бойових дій».

Далі отець Василій з православної церкви разом з присутніми на мітингу здійснив спільний молебень за загиблими на війні. Віршами привітали ветеранів вихованці міського Будинку дитячої творчості. Після цього маленькі школярі зі словами вдячності вручили присутнім ветеранам букети квітів. Наприкінці заходу ведуча Ольга Матей запросила охочих покласти вінки та квіти до пам’ятнику загиблим солдатам. Окрім того вона зазначила, що на могили загиблих воїнів під час Другої світової війни, померлих учасників АТО та до стели Небесної Сотні були також покладені вінки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно