Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Довірлива іршавчанка повірила у "виграш" автомобіля

Довірлива іршавчанка повірила у "виграш" автомобіля
На Іршавщині знову довірливі люди потерпіли від шахраїв. Молода жінка, спокусившись на «виграш» автомобіля «Шевроле-Круз» добровільно перерахувала шахраю 2420 гривень. 22-річній мешканці с.Великий...

На Іршавщині знову довірливі люди потерпіли від шахраїв. Молода жінка, спокусившись на «виграш» автомобіля «Шевроле-Круз» добровільно перерахувала шахраю 2420 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

22-річній мешканці с.Великий Раковець Іршавського району зателефонував буцімто представник фірми з продажу автомобілів, який повідомив, що вона по акції виграла автомобіль марки «Шевроле-Круз». Але для його отримання необхідно перерахувати гроші для оформлення документів та незначні відсотки, - інформують в Іршавському РВ УМВС.

Потерпіла відразу переказала 2420 гривень, а далі зателефонувала «фірмачу». Однак той трубки вже не брав. Зрозумівши, що її ошукали, потерпіла звернулася в міліцію.

Реклама

Даний факт внесено до Єдиного обліку за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (Шахрайство), де передбачено покарання у вигляді штрафу до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Не дивлячись на постійні застереження правоохоронців, це вже не вперше, коли жителям району телефонують невідомі особи про виграш автомобіля «Шевроле», а ті перераховують їм гроші. У всіх випадках телефонні шахраї скористались довірливістю громадян.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно