Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Третю добу на Закарпатті ліквідовують наслідки негоди

Третю добу на Закарпатті ліквідовують наслідки негоди
ВІДЕО ДНЯ

На території Закарпатської області третю добу тривають роботи із ліквідації наслідків погіршення погодних умов. Так, учора внаслідок інтенсивних опадів в Ужгороді відбулося підтоплення 11 господарств та підвальних приміщень на вул. Вчительській та будівлі об’єкту інфраструктури на Загорській. Роботи з відкачування води тривали всю ніч і продовжуються вдень 20 січня.

Також, окрім обласного центру, по одній одиниці техніки працюють у Перечині, Великому Березному, Сваляві й Рахові, – зазначає головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

Реклама
Читайте також:
Після сильних дощів на Закарпатті очікують снігопади

Крім цього, на Ужгородщині був зафіксований перелив води на автодорогу між селами Тисаагтелек і Малі Геївці, а в Берегівському районі відбулося підтоплення автошляху Великі Ком’яти-Шаланки завдовжки 200 м і шаром води 15-20 см. Рух автотранспорту призупинено, встановлено відповідний знак. У районі с. Великі Ком’яти через прорив земляного валу підтоплені сільськогосподарські угіддя площею 220 га.

Реклама

У Хустському районі поблизу с. Липча відбулося руйнування берегового укріплення та сухого укосу правосторонньої водозахисної дамби.

А в Мукачівському районі стало відомо про зсув ґрунту біля житлового будинку на вул. Центральній у с. Абранка. Зсувом знищено літню кухню та частково пошкоджено господарську споруду – стайню. Травмованих та загиблих немає. На місце події залучалась одна одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста с. Нижні Ворота. На сьогодні запланований виїзд комісії територіальної громади для складання плану подальших дій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно