Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З Берегова до Києва планують збудувати сучасну автостраду

 З Берегова до Києва планують збудувати сучасну автостраду

Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький зібрав фахівців дорожньої сфери, щоб обговорити можливості розбудови мережі автошляхів Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

«Зокрема, маємо намір завершити процес передачі кількох доріг місцевого значення на баланс держави. Цей процес ми запустили ще наприкінці 2021 року», – зауважив Мирослав Білецький.

За його словами, серед пріоритетів для керівництва краю є й розвиток прикордонної інфраструктури. У зв’язку з воєнним станом, блокуванням морських портів навантаження на автомобільні пункти пропуску зросли в рази. Відповідно збільшилися показники інтенсивності руху, навантаження на дорожнє полотно.

Реклама
Читайте також:
Усі гірськолижні курорти Закарпаття об’єднають автомагістраллю

Закарпатська ОВА спільно з дорожніми службами лобіюватиме спрямування коштів на відновлення артерій, що ведуть до державного кордону, на найвищому рівні. Не втрачає актуальності потреба розширення дороги Ужгород – Мукачево та будівництва об’їзної Мукачева.

Реклама

«Ознайомився сьогодні із дуже цікавим і перспективним планом будівництва нової автостради від Берегова до Києва на засадах державно-приватного партнерства. Так, це питання кількох років, але вона дозволить інтегрувати транспортну систему Закарпаття у європейську, розширить її можливості, дасть поштовх до економічного зростання та розвитку регіону», – прокоментував Мирослав Білецький.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно