Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Погода на лютий 2023 року: останній місяць зими готується здивувати

Погода на лютий 2023 року: останній місяць зими готується здивувати

Погода на лютий 2023 року: останній місяць зими готується здивувати

Якою буде погода на лютий 2023 року вже розповіли кілька синоптиків. Інтернет-видання PMG.ua подає узагальнений прогноз на останній місяць зими. Якщо коротко, то лютий може здивувати досить теплою погодою, притаманною початку березня.

ВІДЕО ДНЯ

Народний синоптик Володимир Деркач розповідає у коментарі виданню "Полісся", що третій місяць зими розпочнеться з опадів. Вони посиляться орієнтовно з 5 числа. В цей період варто очікувати на похолодання.

Читайте також:
В Україну йдуть сильні снігопади: синоптик назвав дату
Реклама

Опади припиняться ближче до 10 лютого. Також в цей час трохи потепліє.

У другій і третій декаді місяця нічні заморозки чергуватимуться з денними невеликими плюсовими значеннями. Похолодання хоч і буде в цей час, але вдень подих весни вже відчуватиметься.

Реклама

Своєю чергою народний синоптик Станіслав Щедрін прогнозує контрастну погоду в лютому. Перша половина місяця буде з морозами, друга – досить теплою.

За словами синоптика, орієнтовно до 7 лютого буде морозно, подекуди до -14 градусів. Опади переважатимуть у західних областях України.

Із середини місяця поступово теплішатиме, але й опадів додасться. Переважно у вигляді дощу та мокрого снігу, адже в цей час очікують плюсові значення.

Реклама

"Остання декада лютого буде схожа на початок березня, по всій країні переважатиме відносно тепла погода, температура сягатиме від -2 до +7 градусів вночі та до -2+14 градусів вдень залежно від регіону", – розповів синоптик у коментарі ТСН та наголосив, що весна цього року до України прийде дуже рано.

Про тепліший за норму лютий говорять і синоптики Укргідрометцентру. Очікується, що середня місячна температура передбачається від 3° морозу до 2° тепла, що на 1.5-2° вище за норму.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно