Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Сільським головам Іршавщини військові комісари вручили повістки під час наради (ФОТО)

Сільським головам Іршавщини військові комісари вручили повістки під час наради (ФОТО)

Сільським головам Іршавщини військові комісари вручили повістки під час наради (ФОТО)
На цьому тижні відбулася нарада з сільськими головами щодо проведення в районі п’ятої хвилі мобілізації. Розпочав нараду перший заступник голови Іршавської райдержадміністрації Михайло Полончак, який...

На цьому тижні відбулася нарада з сільськими головами щодо проведення в районі п’ятої хвилі мобілізації. Розпочав нараду перший заступник голови Іршавської райдержадміністрації Михайло Полончак, який представив присутнім т.в.о. військового комісара Іршавсько-Виноградівського військового комісара Арсена Арустамяна.

ВІДЕО ДНЯ

Арсен Едвардович доповів про стан проведення чергової, п’ятої хвилі мобілізації, проаналізувавши роботу сільських та міської рад в цьому напрямку. Виходячи з наведених ним даних, ситуація щодо виконання плану з мобілізації в районі виглядає невтішною. Арсен Арустамян назвав сільські ради, де незадовільно здійснюється робота по врученню повісток військовозобов’язаним, а також керівників підприємств, організацій та установ різних форм власності, які, з його слів, саботують або перешкоджають проведенню мобілізації в районі, - стверджують в Іршавській РДА.

Користуючись нагодою, представники Іршавсько-Виноградівського об’єднаного військового комісаріату вручили повістки тим головам сільських рад, які підлягають мобілізації.

Реклама

Т.в.о. військового комісара наголосив на тому, що до злісних ухильників держава застосовуватиме дієвий інструмент, - створення єдиного реєстру військовозобов’язаних громадян, що ухиляються від мобілізації. До таких громадяни будуть застосовуватись обмеження, зокрема, при виїзді за кордон, видачі кредитів, проведенні тих чи інших правочинів щодо нерухомого майна.

Сільські голови, в свою чергу, висловили т.в.о. військового комісара свої зауваження та пропозиції. Участь в обговоренні питання взяли також прокурор району Олег Опішняк та начальник райвідділу УМВС України в Закарпатській області Мирон Черничко.

Реклама
Сільським головам Іршавщини військові комісари вручили повістки під час наради (ФОТО) – 01
Сільським головам Іршавщини військові комісари вручили повістки під час наради (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно