Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В’ячеслав Грозний залишить ужгородську "Говерлу"?

В’ячеслав Грозний залишить ужгородську "Говерлу"?
Головний тренер «Говерли» після поразки його команди в останньому турі від київського «Динамо» (0:6) заявив про те, що в наступному сезоні, скоріш за все, він залишить посаду головного тренера...

Головний тренер «Говерли» після поразки його команди в останньому турі від київського «Динамо» (0:6) заявив про те, що в наступному сезоні, скоріш за все, він залишить посаду головного тренера ужгородського клубу.

ВІДЕО ДНЯ

«Ми не зірвемо кінцівку чемпіонату України і закінчимо турнір, чого б це не коштувало. Будемо їздити на матчі навіть на волах, якщо знадобиться, - розповів В'ячеслав Грозний. - Є стратегія клубу, за якою даватимемо можливість грати тим, хто буде виступати в команді в наступному сезоні. Ми, тренери, на жаль, не знаємо, що відбувається у нас за спиною. Якщо футболістам не платять по 11 місяців зарплату, можна про що завгодно думати. Які коефіцієнти в тоталізаторі? Звідки це зараза, що приймають ставки навіть на матчі юнацьких команд? Навіщо?».

«Не буду приховувати, що якби мені виплатили борги, напевно, вже пішов би з "Говерли". Але я хочу думати про позитив, хоча після цих записів в роздягальні атмосфера в колективі зіпсувалася і мені неприємно вже працювати в такій обстановці. Це ненормально і некрасиво. Футболісти вже не вірять мені, я - не вірю футболістам. Коли починають записувати розмови в роздягальні, мікроклімату вже не буде. Розбиту чашку не склеїти. Звичайно, і я цього не приховую, якщо буде інше гідна пропозиція, прийму його. Про своєму штабі можу сказати тільки одне, ми працювали чесно. На 99 відсотків, скоріш за все, якщо становище не зміниться, покину "Говерлу". Не бачу сенсу в такій ситуації працювати далі. Уже рік немає зарплати, і ще один рік безкоштовно попрацювати? З таким успіхом можна цей час провести на дачі і уникнути всіх цих нервів і скандалів. З Нестором Шуфричем і його сім'єю у мене хороші стосунки. Це єдині люди, яких реально турбує доля закарпатського футболу. Але після того як нам виплатять борги, будемо підводити підсумки і говорити про майбутнє», - зазначив Грозний.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно