Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прикордонники краю зловили групу нелегалів з Пакистану

Прикордонники краю зловили групу нелегалів з Пакистану
Як вже повідомлялось, сьогодні, 6 травня, прикордонники Чопського загону здійснили затримання трьох незаконних мігрантів зі Шрі-Ланки, що хотіли незаконно потрапити до Угорщини. Проте, за декілька...

Як вже повідомлялось, сьогодні, 6 травня, прикордонники Чопського загону здійснили затримання трьох незаконних мігрантів зі Шрі-Ланки, що хотіли незаконно потрапити до Угорщини. Проте, за декілька годин стражі кордону затримали ще одну групу нелегалів чисельністю 4 особи.

ВІДЕО ДНЯ

Цього разу на «відмінно» спрацювали прикордонники відділу «Гута», що охороняють ділянку кордону зі Словаччиною. В горах ними були виявлені та затримані четверо чоловіків, що рухались у напрямку кордону. На вимогу стражів кордону посвідчити особи, невідомі лише розвели руками – жодних документів у них не було. Проте, зі слів правопорушників, вони є громадянами Пакистану і мали на меті потрапити до Словаччини у незаконний спосіб, - зазначили у прес-службі Чопського пикордонного загону.

З метою встановлення осіб затриманих та складання адміністративно-процесуальних документів, правопорушників доставлено до підрозділу. Подальшу долю чоловіків визначить суд.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно