Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські орієнтувальники здобули нагороди відкритих змагань учнівської молоді на Львівщині (ФОТО)

Закарпатські орієнтувальники здобули нагороди відкритих змагань учнівської молоді на Львівщині (ФОТО)

Закарпатські орієнтувальники здобули нагороди відкритих змагань учнівської молоді на Львівщині (ФОТО)
У перші дні травня у Сколівських Бескидах відбулися відкриті змагання учнівської молоді Львівщини зі спортивного орієнтування, присвячені 100-річчю перемоги українських січових стрільців над...
ВІДЕО ДНЯ

У перші дні травня у Сколівських Бескидах відбулися відкриті змагання учнівської молоді Львівщини зі спортивного орієнтування, присвячені 100-річчю перемоги українських січових стрільців над російською армією на горі Маківка.

Серед двадцяти команд-учасниць (до складу кожної входили по 4 спортсмени), що представляли Волинську, Львівську та Закарпатську області, з найкращого боку проявили себе гуртківці обласного центру туризму, екскурсій, краєзнавства і спорту учнівської молоді (директор Заслужений вчитель України Володимир Чепа). Збірна команда ЦТЕКСум, складена з учнів ужгородських та мукачівських шкіл, вийшла переможцем змагань у загальному заліку, а команда Мукачівського СК «Товариш», пропустивши поперед себе збірну Волинської області, фінішувала з третім результатом.

Реклама

В особистій першості двічі – на середній дистанції та у спринті – переможцем став випускник Мукачівської ЗОШ №11 Владислав Французов. На спринтерській дистанції йому вдало асистував десятикласник ЗОШ №1 з міста над Латорицею Артур Сватко, який виборов «срібло». Бронзовим призером у цьому виді програми став лучанин Денис Петрочук.

Серед дівчат старшої групи дві нагороди на рахунку Вероніки Гуснай, що навчається у дев’ятому класі Ужгородської ЗОШ № 4. Спочатку ужгородка, слідом за волинянкою Юлією Ходорчук та Оленою Гащак зі Старого Самбору, фінішувала з третім результатом з середньої дистанції. А згодом, поступившись лише тій же Ходорчук, отримала срібну медаль за успіх у спринті.

Реклама

Зате в іншій віковій категорії – серед дівчат 2001-2003 років народження – на середній дистанції закарпатки були поза конкуренцією! З кращим часом дня фінішувала восьмикласниця Ужгородської ЗОШ № 3 Дарина Морозова, друге місце зайняла четвертокласниця Мукачівської гімназії Катерина Цепурдей, третє – восьмикласниця Іршавської ЗОШ №1 Анна Дякова. У мукачівки Ніна Цепурдей та іршавчанки Дарини Коровської відповідно четвертий і дев’ятий результати.

Ще одну медаль в цій віковій групі – срібну на спринтерській дистанції – нашій області приніс учень 8 класу Ужгородської ЗОШ № 2 Андрій Василина. Переможцем на цій трасі став Борис Семенюк з Волині.

Готували наших спортсменів до змагань тренери Закарпатського ЦТКЕСум Георгій Фечо з Ужгорода, мукачівці Ніна Расчупкіна та Олександр Цепурдей та Іван Жідов з Іршави.

Реклама

Ольга ШевченкоФото: Олександр Цепурдей

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно