Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Говерла" у Києві з розгромним рахунком поступилась столичному "Динамо"

"Говерла" у Києві з розгромним рахунком поступилась столичному "Динамо"

"Говерла" у Києві з розгромним рахунком поступилась столичному "Динамо"
Сьогодні, 4 травня, на стадіоні НСК «Олімпійський» відбувся матч 22-го туру чемпіонату України з футболу між київським «Динамо» та ужгородською «Говерлою». Підопічні Сергія Реброва закінчили цей матч...

Сьогодні, 4 травня, на стадіоні НСК «Олімпійський» відбувся матч 22-го туру чемпіонату України з футболу між київським «Динамо» та ужгородською «Говерлою». Підопічні Сергія Реброва закінчили цей матч з рекордним для цього розіграшу розгромом 6:0.

ВІДЕО ДНЯ

Гольову «феєрію» почав Кравець, який після прострілу з лівого флангу від Ленса пробив головою без всякої боротьби від захисників «Говерли» і відкрив рахунок. 1:0. Автором другого взяття воріт став Ярмоленко. Лідеру киян знову асистував Ленс, який пройшов по центру штрафного майданчика і віддав ліворуч на Ярмоленка, який пробив низом. Після удару Глушицький зрізав м'яч у свої ворота, але гол записали на Ярмоленка. Третій гол знову не відбувся без допомоги все того ж Ленса. Футболіст «Динамо» увірвався в штрафну «Говерли» з лівого флангу і віддав пас праворуч на Кравця. А нападник вже в один дотик переправив м'яч у ворота. 3:0.

Ще в першому таймі кияни встигли довести рахунок до розгромного 5:0. Голи на свій рахунок записали Ярмоленко і Сидорчук.

Реклама

А у другому таймі шістку на табло «Олімпійського» засвітив Теодорчик. «Говерла» помилилася при створенні офсайду і Теодорчик з десяти метрів розстріляв ворота Бабенка.

Зазначимо, що на 74-й хвилині заміну почав просити Данило Сілва. Проте набагато раніше Сергій Ребров використав усі три заміни. Тож Сілва, отримавши пошкодження, пішов з поля, залишивши святкувати рекорд 10 партнерам.

Реклама

Нагадаємо, «Динамо» у цьому чемпіонаті максимально забивало 5 сухих м’ячів «Іллічівцю».

Голи: 1:0 - Кравець (12), 2:0 - Ярмоленко (20), 3:0 - Кравець (28), 4:0 - Ярмоленко (30-пен), 5:0 - Сидорчук (41), 6:0 - Теодорчик (73).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно