Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Освітян та учнів з Батівської громади, Закарпатської області запрошують у проєкт "Успішна школа через ефективне самоврядування"

Освітян та учнів з Батівської громади, Закарпатської області запрошують у проєкт "Успішна школа через ефективне самоврядування"

Освітян та учнів з Батівської громади, Закарпатської області запрошують у проєкт "Успішна школа через ефективне самоврядування"
Фото: ілюстративне

Команда МГО "Інститут Суспільних Ініціатив" запрошує учнів, педагогів, заклади освіти та учнівські самоврядування стати частиною нового освітнього проєкту, мета якого сформувати самостійну та впевнену в собі та своїх знаннях шкільну спільноту учнівського самоврядування в Батівській громаді, Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

Кожен навчальний заклад має власне бачення та традиції ведення політики учнівського самоврядування. Мета проєкту "Успішна школа через ефективне шкільне самоврядування" допомогти освітянам та учням Батівської громади створити у своїх освітніх закладах якісний підхід до учнівського залучення, а також допомогти в розширенні можливостей членів органів шкільного самоврядування.

Читайте також:
Коли в учнів розпочнуться весняні канікули 2023
Реклама

"Соціальна відповідальність та лідерство – як показала практика надактуальне питання сьогодення, тому важливо готувати молодь якнайшвидше. Шкільне самоврядування – це чудовий інструмент для формування молоді з критичним мисленням та гнучким підходом до вирішення проблем. Активна молодь – важлива ланка нашої України, а вона, як ніколи, потребує тих, хто працюватиме на її розбудову та покращення щиро і з якісними навичками, які найкраще здобувати у шкільні роки й вести через усе життя", – прокоментував голова правління МГО "Інститут Суспільних Ініціатив" – Тарас Репицький.

Проєкт "Успішна школа через ефективне шкільне самоврядування" –  це креативні тренінги, сучасний підхід, менторинг, залучення дітей та молоді до прийняття рішень, захист прав та свобод школярів, реалізація інтересів учнів та підтримка їхніх здібностей.

Реклама

Успішним результатом досягнення цілей проєкту є реалізація учнівських ідей щодо покращення або вирішення певної проблематики. Команда проєкту ставить перед свою за мету під час візитів громад та проведення тренінгів показати освітянам й школярам різноманітні інструменти, які допоможуть у прийняті спільних рішень, створені спільного алгоритму дій, написанні проєктів для вирішення даної проблеми, їхньої координації та повної реалізації. 

Також важливим аспектом під час роботи з представниками шкіл Бурштинської та Коломийської громад стане забезпечення командою сталості функціонування шкільного самоврядування, перехід повноважень та ефективність реалізації проєктів. Проєкт реалізовується в рамках Програми "Мріємо та діємо", яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом(IRI) та Zinc Network.

Запрошуємо керівників навчальних закладів зареєструватись на ознайомчу онлайн зустріч, де наша команда представить проєкт: https://forms.gle/h2tLHapad1wAP9rFA

Реклама

Реєстраційна форма для команд з навчальних закладів за посиланням: https://forms.gle/GoRjSdDkQDHYQ7i29

Отримання додаткової інформації про проєкт за номером телефону: +380737373635, Ельдар Сулейманов, комунікаційний асистент.

Нагадаємо, в області освітяни отримали понад 1300 гаджетів протягом року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно