Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 308 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 16 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 100+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чи залишився закарпатець у шоу «МастерШеф. Професіонали»-4: що відбулось у шостому випуску

Чи залишився закарпатець у шоу «МастерШеф. Професіонали»-4: що відбулось у шостому випуску

Чи залишився закарпатець у шоу «МастерШеф. Професіонали»-4: що відбулось у шостому випуску

російські ракети нищать українську енергетику, тож павільйон проєкту «МастерШеф. Професіонали»-4 працює на генераторах. Але навіть попри відсутність світла і води, українці продовжують йти до перемоги. Продовжують жити і святкувати найважливіші події життя: дні народження, весілля та загальнонаціональні свята.

ВІДЕО ДНЯ

Команди отримали по два кіловати електроенергії та п’ять літрів води. Тож крім смакових якостей, професіонали думали ще й про техніку приготування страв. Адже електроенергії було дійсно замало.

Читайте також:
"Мастер Шеф. Професіонали 4": чи здивує закарпатець суддів у 6 випуску
Реклама

На жаль команді синіх не вдалося стати кращими, ба більше, вони подали суддям абсолютно сиру рибу.

Отож на 6 тижні на битві чорних відстоювали своє право на участь у проєкті Данко Матійчук, Іван Козир, Вікторія Сопіна, Віка Рябова та Олександр Габак. Той день розпочався з масованого ракетного обстрілу, який росіяни влаштували по українській землі. Дочекавшись відбою повітряної тривоги, учасники завітали на кухню «МастерШеф», де на них вже чекали судді.

Реклама

На жаль, Сашко Габак припустився найбільше помилок, тож у 6 випуску саме він залишив проєкт.

Нагадаємо, що 19 березня можуть виникнути труднощі в роботі з картками ПриватБанку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно